Бритни Спиърс напусна пределите на Instagram

След поредицата болезнено откровени признания, музикалната сензация просто изчезна от социалната мрежа.

Бритни Спиърс официално напусна пределите на Instagram. Или поне засега.

Само ден, след като сподели пост, посветен на новооткритата ѝ свобода, в който казва, че иска останалите да се страхуват от нея, а не да я съжаляват, поп иконата деактивира акаунта си в социалната мрежа.

Към момента нито тя, нито нейният годеник (или предполагаем съпруг) са направили изявление по темата, но изпълнителката на "I Wanna Go" ясно показа, че отсега нататък поема наратива върху собствената си история и ще играе по нови правила.

Бритни спиърс

Всъщност Спиърс намекна за оттегляне от интернет пространството още през лятото на миналата година, уточнявайки, че "ужасните и гадни лъжи" за нея в публичното пространство са я мотивирали да публикува по-рядко.

"Никога не забравяйте кой ви е игнорирал, когато сте имали нужда и кой ви е помогнал, преди дори да се наложи да питате", казва тя тогава. "Замислете се дали хората, които обичате най-много, изобщо се осмеляват да кажат нещо и дали са ви подали ръка, когато сте се давили. Ако четете това и знаете кои сте, и всъщност имате смелостта да кажете каквото и да е за моята ситуация, само за да запазите лицето си публично, моля, спрете с праведния подход, защото сте толкова далеч, че дори не е смешно."

Верните фенове на Бритни предполагат, че е възможно да се завърне с нова музика, но предвид нейните противоречиви коментари по темата, предполагаме, че по-скоро ще се посвети на подготовката на мемоара си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA