Не, не, не, Бритни няма да прави нова музика

Това поне разбираме под един от последните ѝ постове в Instagram. Къде е истината?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 декември 2021

Бритни Спиърс е готова да поеме пълен контрол над живота си. За съжаление на всички нейни верни фенове, в него не присъства музика.

Поп сензацията използва официалния си Instagram акаунт, за да сподели отново, че е била искрено "засрамена" и "дълбоко наранена" през целия период на 13-годишното попечителство върху живота и парите ѝ.

"Бях наранена без причина, семейството ми ме нараняваше", разкрива тя. "Изпаднах в състояние на шок и начинът, по който се справих с него, беше фалшиво отричане. Избрах този подход "всичко е наред", защото не исках да предизвиквам конфликт. Всичко беше ХУБАВО и ФАЛШИВО, но крещях отвътре".

Изпълнителката на I Wanna Go казва, че е имала желание да прави нови песни, но е получила категоричен отказ. "Това беше нарочно, за да ме накарат да се проваля. Знаех какво искам да видят моите фенове, нямаше смисъл от тези ремикси на музиката ми по телевизията. Защо винаги ми казваха "не"?"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС: "МНОГО ОТ ТОВА, КОЕТО ЧУВАТЕ, НЕ Е ВЯРНО"

5

Именно този опит е разрушил иначе крехкото доверие на Спиърс към музикалната индустрия и тя не смята да се завръща, или поне скоро.

"Толкова много загубено време в унижение и смут. Предполагам, че на повечето хора сега им се струва странно, че не правя музика. Те обаче нямат представа за ужасните неща, които ми сториха. След това, което преживях, се страхувам от хората и бизнеса!!! Наистина ме нараниха!!! Да не се занимавам повече с музика е моят начин да кажа "майната ви".

Попечителството над Спиърс приключи през ноември след широко коментирана в публичното пространство съдебна битка. Размишлявайки върху промяната, която 2021 г. ѝ донесе, Бритни казва: "Миналата година беше растеж за мен, но все още има накъде да вървя. Целта ми за следващата година е да правя неща, които ме плашат, но не твърде много. Не съм супержена, но знам какво ме прави щастлива и ми носи радост. Опитвам се да медитирам и да преживявам всичко това."

Пожелаваме да го направиш по възможно най-добрия начин, Бритни! Ще бъдем тук, ако промениш мнението си за нови присъствия в класациите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA