Бритни Спиърс: "Много от това, което чувате, не е вярно"

В навечерието на премиерата на поредния документален филм за живота ѝ, изпълнителката реши да бъде откровена.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 септември 2021

Може да се каже, че Бритни Спиърс е най-коментираният човек тази година. Тя обаче не е доволна.

След като в края на миналата седмица взривоопасната документална лента на Hulu "Framing Britney Spears" получи продължение, а CNN пусна проекта "Toxic: Britney Spears' Battle for Freedom", суперзвездата реши да проговори.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС ЗА ФАЛШИВАТА ПОДКРЕПА: "МОЛЯ, СПРЕТЕ"

"Това е истинска лудост, хора. Гледах малко от последния документален филм и мразя факта, че трябва да ви информирам, но много от това, което чувате и виждате, не е вярно", споделя тя в официалния си Instagram акаунт. "Наистина се опитвам да се отдалеча от драмата. Номер едно... това е миналото! Номер две... Не може ли диалогът да стане малко по-класен? Номер три... уау, наистина използваха най-красивите ми кадри на света."

Не знаем за кой от всички филми става въпрос, но днес в драмата се включва и Netflix с "Britney vs. Spears". Режисарана от Ерин Лий Кар, сюжетната линия ще се съсредоточи почти изцяло върху необичайната ситуация около съдебната битка с попечителството на Бритни.

Малко след излизането на продукцията, задала съвсем различен тон на движението #FreeBritney, изпълнителката на "I Wanna Go" проговори. "2021-ва определено е много по-добра от 2020 г., но никога нямаше да си представя, че ще изглежда ТАКА. Толкова много документални филми за живота ми... дълбоко поласкана съм, но са толкова лицемерни. Критикувате медиите, а правите същото."

В средата на август стана ясно, че Джейми Спиърс е подал официална молба за отказ от контрола върху кариерата, имотите, финансите и живота на дъщеря си, заявявайки, че "няма реални основания" това да се случи, но иска да избегне "публична битка с нея".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA