И Netflix пуска документален филм за живота на Бритни

Премиерата му е следващият вторник, 28 септември, но официалният трейлър вече е факт.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 септември 2021

След широкия отзвук и взривоопасните разкрития, породени от документалната лента на Hulu "Framing Britney", Netflix също се гмурка дълбоко в живота на музикалната суперзвезда.

"Britney vs. Spears" ще получи своята премиера в каталога на стрийминг платформата на 28 септември - ден преди най-важното съдебно изслушване, което веднъж завинаги ще реши въпроса с попечителството върху живота на Спиърс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС ЗА ФАЛШИВАТА ПОДКРЕПА: "МОЛЯ, СПРЕТЕ"

В трейлъра чуваме малък откъс от признанията, които самата тя направи пред Висшия съд на Лос Анджелис през юни. "Просто искам да си върна живота. Работила съм през цялото време, не дължа нищо на тези хора."

Режисьор на новия филм е Ерин Лий Кар, а случващото се в него ще се съсредоточи почти изцяло върху необичайната ситуация около Бритни.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПИШЕ ЛИ БРИТНИ САМА ОПИСАНИЯТА СИ В INSTAGRAM?

57

Малко след излизането на продукцията, задала съвсем различен тон на движението #FreeBritney, изпълнителката на "I Wanna Go" наруши мълчанието си по темата. "2021-ва определено е много по-добра от 2020 г., но никога нямаше да си представя, че ще изглежда ТАКА. Толкова много документални филми за живота ми... дълбоко поласкана съм, но са толкова лицемерни. Критикувате медиите, а правите същото."

В средата на август стана ясно, че Джейми Спиърс е подал официална молба за отказ от контрола върху кариерата, имотите, финансите и живота на дъщеря си, заявявайки, че "няма реални основания" това да се случи, но иска да избегне "публична битка с нея".

Дали светлината в тунела най-накрая не е щастливият финал?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA