Бритни Спиърс казва "чао" на Instagram

Музикалната сензация потвърди, че смята да се оттегли от социалните мрежи. Поне засега.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 август 2021

След шокиращите откровени признания в съдебната зала и социалните мрежи, Бритни Спиърс смята да излезе от фокуса на обектива.

"В система, в която съм се чувствала напълно безнадеждно толкова дълго, поне имам платформа. Както Селена Гомес казва най-добре - Светът може да е гадно място, аз го знам, ти го знаеш, убий ги с доброта", казва Бритни в официалния си Instagram акаунт. "За съжаление, новините бяха прекалено гадни към мен, публикувайки ужасни и гадни лъжи, затова ще публикувам по-малко отсега нататък."

Желанието изпълнителката на "I Wanna Go" да се отдалечи от Instagram идва с видео рецепта за авокадо тост. "Това е най-якото нещо, което съм виждала в живота си. Вдъхнови ме да поема нова страст в сферата на кулинарията. Господ да ви благослови, красиви хора!"

"Никога не забравяйте кой ви е игнорирал, когато сте имали нужда и кой ви е помогнал, преди дори да се наложи да питате", коментира тя наскоро. "Замислете се дали хората, които обичате най-много, изобщо се осмеляват да кажат нещо и дали са ви подали ръка, когато сте се давили. Ако четете това и знаете кои сте, и всъщност имате смелостта да кажете каквото и да е за моята ситуация, само за да запазите лицето си публично, моля, спрете с праведния подход, защото сте толкова далеч, че дори не е смешно."

Наскоро Спиърс коментира въпроса дали смята да се качи отново на сцената, но коментира, че няма как да го направи, "докато баща ми се занимава с това, което нося, казвам, правя или мисля. Предпочитам да споделям видеоклипове от хола си, вместо от сцената във Вегас".

Дали краят на целия #FreeBritney ужас ще бъде скоро?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA