Бритни Спиърс ще разкаже историята си в мемоар

Музикалната сензация е подписала "един от най-мащабните договори" в цялата издателска история.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2022

Съвсем скоро Бритни Спиърс ще разкаже своята версия на историята в мемоар.

People потвърди, че музикалната сензация е подписала договор за автобиографична книга с популярното издателство Simon & Schuster, като в него се включва подготовката на произведението и хонорар от цели 15 милиона долара.

Към момента няма никакви подробности за мащабния проект. Нито членове от екипа на Бритни, нито от тези на издателството, са коментирали спекулациите, но сме убедени, че положението ще бъде взривоопасно.

През последните няколко месеца Спиърс говори открито за отчуждението от семейството и публично посочи с пръст баща си, майка си и сестра си, която наскоро също издаде мемоар.

"Това съобщение е до моето семейството. Наранихте ме по-дълбоко, отколкото някога ще разберете. Знам, че попечителството приключва, но все още искам справедливост", споделя тя наскоро в официалния си Instagram акаунт, след като Джейми, Лин и Джейми Лин отрекоха да са извършили каквито и да било неправомерни действия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ ЩЕ ГОВОРИ С ОПРА, ЩЕ ПРАВИ МУЗИКА, НО ИСКА И БЕБЕ

бритни спиърс

Още през юни музикалната суперзвезда се появи в съда, за да сподели опита си в последните няколко години. "Заслужавам да имам живот. Работих през цялото време досега. Заслужавам да имам две-три години почивка и да правя това, което трябва. Чувствам се измъчена, чувствам се изоставена, чувствам се сама. Заслужавам да имам права. Като всеки друг", разкрива тя тогава.

Няколко дни по-късно Бритни се извини и за преструването, че всичко е било наред. "Казах на света, че съм щастлива и добре. Травмирана съм. Не съм щастлива, не мога да заспя. "Извинявам се, че се преструвах. Направих го заради гордостта си, беше ми неудобно да споделя какво се случва, но, честно казано, кой не иска да представи профила си в забавна светлина."

Относно плановете за музика, все още нямаме категоричен отговор. Важното е, че тя ще проговори.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA