Бритни ще говори с Опра, ще прави музика, но иска и бебе

Изпълнителката на Criminal отваря нова глава от живота си и вече има мащабни планове за нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 ноември 2021

В края на миналата седмица движението #FreeBritney достигна своя кулминационен момент и Бритни Спиърс най-накрая е свободна да прави с живота си онова, което пожелае.

Още в началото на октомври в публичното пространство започнаха да циркулират слухове, че изпълнителката смята да се оттегли от музикалната сцена, но сега източник, близък до нея, разкрива, че това са само и единствено слухове.

Очевидно Бритни "иска да прави музика и да се качи на сцената отново", просто не бърза, тъй като процесът "не е основният ѝ приоритет в момента и не е бил от известно време". "Никога не е имала намерение да се оттегля изцяло от кариерата си. Хората в обкръжението ѝ говорят вместо нея и казваха, че се пенсионира, но просто слагаха думи в устата ѝ", коментират приятели, уточнявайки, че единственото, на което ще посвети цялото си внимание, поне към момента, е новото начало.

57

През януари 2019 г. певицата обяви "неопределена работна пауза", която забави residency шоуто ѝ в Лас Вегас, както и евентуалното излизане на обещания нов албум. Няколко месеца по-късно тя влезе в психиатрично заведение и каза, че е била принудена да го направи, а по време на Instagram Live миналата година синът ѝ Джейдън призна, че не е забелязал майка му да прекарва време в студиото.

На фона на всички други големи промени сега, Бритни използва вниманието на аудиторията в официалния си Instagram акаунт, за да разкрие, че "иска и друго бебе".

Спиърс публикува и немалко други откровени мисли, преди да "седне срещу Опра", което явно ще се случи скоро. "Знам колко неудобно е да споделя факта, че никога не съм виждала кеш или не съм била в състояние да карам колата си. Честно казано, все още се вълнувам всеки ден, когато се събудя и замисля как семейството ми направи това, което направи. Беше деморализиращо и унизително! Дори не искам да споменавам всички лоши неща, за които би трябвало да лежат в затвора. Да, включително майка ми, която ходи на църква. В името на мира съм свикнала да държа устата си затворена, но не и този път. НЕ СЪМ ЗАБРАВИЛА и се надявам, че те ще ме погледнат и ще знаят КАКВО ТОЧНО ИМАМ ПРЕДВИД!!!"

Следващата стъпка е под въпрос, но едно е ясно - Бритни има планове. И най-накрая има свободата да ги осъществи!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA