Бритни Спиърс няма да спре с голите снимки в Instagram

Поне не засега, но държи да обясни на всички защо. Да, разбира се, че има причина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 август 2021

Въпреки че обеща да се оттегли за известно време, напоследък Бритни Спиърс е изключително активна в социалните мрежи.

След поредица от коментари, упреквания и спекулации, изпълнителката на "Till The World Ends" започна да споделя немалко полуголи снимки и сама реши да обясни мотивите зад тях.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС КАЗВА "ЧАО" НА INSTAGRAM

"Не, хора, не си направих гърди за седмица, нито съм бременна. Преди да ви покажа още снимки на тялото си, искам да разберете нещо. Реакциите, когато една жена свали дрехите си, даже без да говоря за стриптийз или изпълнение на сцената, са толкова объркани. Представете си, че сте в колата и осъзнавате, че носите тъпа риза с дълги ръкави през лятото! Събличате я и веднага се чувствате по-добре", коментира тя под един от последните си постове. "Имала съм милиони шоута, в които е трябвало да се съблека. Понякога мислех, че не изглеждам толкова страхотно. В главата ми обаче беше точно обратното."

Именно времето, прекарано на сцената, е направило Бритни изключително осъзната по отношение на тялото ѝ. "Исках да видя себе си по този по-лек начин, гола, точно като момента, в който съм се родила. Аз съм жена, красива, чувствителна, имаща нужда да се види в най-чистата си форма."

В иначе дългото описание към кадъра, в който Спиърс прикрива гърдите си с ръце, тя благодари на феновете за безкрайната подкрепа, особено на фона на цялата #FreeBritney несправедливост около нейното попечителство.

"Не, няма да правя топлес снимки до края на живота си, защото ще стане скучно, но, по дяволите, наистина помага. Има много по-дълбок смисъл в движението, отколкото можете да си представите. Моите фенове винаги са били адски невероятни, обичам всички", завършва тя.

57

Миналата седмица бащата на музикалната суперзвезда подаде официална молба за отказ от контрола върху кариерата, имотите, финансите и живота на дъщеря си, заявявайки, че "няма реални основания" това да се случи, но иска да избегне "публична битка с нея", каквато вече има. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ ЗА ФАЛШИВАТА ПОДКРЕПА: "МОЛЯ, СПРЕТЕ"

Още през юни Спиърс се появи в съда, за да сподели опита си в последните няколко години. "Заслужавам да имам живот. Работих през цялото време досега. Заслужавам да имам две-три години почивка и да правя това, което трябва. Чувствам се измъчена, чувствам се изоставена, чувствам се сама. Заслужавам да имам права. Като всеки друг", разкрива тя тогава. 

Няколко дни по-късно Бритни се извини и за преструването, че всичко е било наред. "Казах на света, че съм щастлива и добре. Травмирана съм. Не съм щастлива, не мога да заспя. "Извинявам се, че се преструвах. Направих го заради гордостта си, беше ми неудобно да споделя какво се случва, но, честно казано, кой не иска да представи профила си в забавна светлина."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA