Бритни Спиърс с нови шокиращи признания: "Те буквално ме убиха"

Във вече изтрито YouTube видео суперзвездата разказа своята гледна точка. Онази, която дълго чакахме да чуем.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 30 август 2022

Напоследък Бритни Спиърс е все по-откровена за случващото се в живота си и по всичко изглежда, че ще продължава да бъде така.

"Събудих се тази сутрин и разбрах, че в главата ми се случват мноог неща, които не съм споделила с никого", споделя изпълнителката на "Toxic" в 22-минутно YouTube видео, разкривайки нови подробности от периода на своето попечителство и цялата лудост около #FreeBritney.

То е със звук, но без картина и, разбира се, бързо спря да бъде достъпно за обществеността. В новата проява на честност певицата казва, че са ѝ предлагани много възможности за интервю, включително от Опра, но е решила, че е най-добре сама да сподели историята си.

"Имах много възможности, но съм тук, за да се открия пред другите и да хвърля светлина върху ситуацията. Не получавам нищо от споделянето на това - имам оферти за много, много пари, но за мен това не е просто интервю", разказва суперзвездата.

Бритни обяснява, че е била твърде уплашена, за да сподели откровено своята страна на историята, но сега вярва, че е от решаващо значение да го направи - особено след като през есента на м.г. съдът официално отне правото на контрол на баща ѝ.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС И САМ АСГАРИ ВЕЧЕ СА СЪПРУГ И СЪПРУГА

Въпреки че със сигурност в началото се е чувствала много объркана, Бритни вярва, че всичко е било "предварително обмислено".

"Една жена представи идеята на баща ми и майка ми, всъщност им помогна да я изпълнят и направи всичко възможно да се случи", откровена е тя.

Припомняйки си нощта, когато въпросната идея се превръща в реалност, Спиърс казва, че пред дома ѝ изведнъж са се озовали "над 200 папараци, които ме снимаха през прозореца на линейката. Всичко беше нагласо. Беше чиста злоупотреба с мен."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС И САМ АСГАРИ ЗАГУБИХА ДЕТЕТО СИ

"Той обичаше да контролира всичко, което правя", уточнява тя за баща си, който не е позволявал да шофира, да общува с приятелите си, но я е принуждавал да дарява кръв, да посещава терапия, въпреки че не е била алкохоличка и е подслушвал телефона ѝ - съответно е било невъзможно да потърси помощ.

"Казваха ми, че съм дебела всеки ден. Накараха ме да се чувствам като нищо и аз се съгласих с тях", допълва любимата на Сам Асгари.

По време на концертите от световното си турне "Circus", за разлика от своите приятели и танцьори, Бритни не е имала възможност да излиза навън, да пие или да общува с останалите след шоутата.

"Знаех, че изпълненията ми са ужасни, но не можех да направя нищо по въпроса, защото бях робот, честно казано. Вече не ми пукаше", продължава тя. "Вече имах 15 години турнета зад гърба си. А бях на 30 и живеех по правилата на баща ми. Всичко това се случваше, докато майка ми беше свидетел на това, брат ми, приятелите ми също."

Спиърс казва, че е по-ядосана на майка си, Лин Спиърс, отколкото на баща си, защото продължава да смята, че тя е имала възможността да ѝ помогне с намирането на адвокат.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС НЯМА ДА СПРЕ С ГОЛИТЕ СНИМКИ В INSTAGRAM

"Какво, по дяволите, направих, за да го заслужа?", пита Бритни на фона на категоричното отрицание за каквото и да било неправомерно поведение от страна на родителите ѝ.

Тя казва, че голяма част от нейната "травма" е дошла от факта, че е работила наистина усилено, докато семейството ѝ откровено не се е интересувало от нея.

"Колко много усилия, работа и сърце влагах в проектите си, дори до това колко кристали ще има в костюма ми. Пукаше ми толкова много, а те буквално ме убиха", гласи нейното директно заявление. "Това чувствах - чувствах, че семейството ми ме е изхвърлило."

Но далеч не спира дотук. "Изнасях концерти пред хиляди хора, тренирах всяка седмица по три пъти, ходих на срещи за алкохолозъм, на психотерапия… бях машина. Бях ши***а машина. Дори почти не човек. Беше лудост. Веднъж по време на репетиция казах "не" за едно конкретно движение и те се ядосаха."

В заключение, Бритни споделя: "Животът ми далеч не беше лесен, но вие не сте сами."

Разбира се, широкият отзвук тепърва предстои да заеме челните позиции в медийния дневен ред, но майка ѝ вече публикува стара снимка на двете с трогателно послание.

"Бритни, през целия ти живот се опитвах да подкрепям твоите мечти и желания! Опитах всичко възможно, за да ти помогна да избягаш от трудностите! Никога не съм и няма да ти обърна гръб! Отказите ти за безбройните пъти, когато съм те търсила, ме карат да се чувствам безнадеждно! Обичам те толкова много, но този разговор е само за теб и мен, очи в очи, насаме."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA