Сам Асгари е готов да предложи брак на Бритни Спиърс

Персоналният треньор отдавна чувства изпълнителката като свое "семейство".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 септември 2021

Звездите в живота на Бритни Спиърс започват да се подреждат добре, но слуховете за случващото се в него не спират.

След като през уикенда любимият на поп звездата - Сам Асгари бе забелязан в магазин на Cartier, източници, близки до двойката, разкриват, че той е разглеждал диамантен пръстен, с който смята да предложи брак на Спиърс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС НЯМА ДА СПРЕ С ГОЛИТЕ СНИМКИ В INSTAGRAM

Спекулациите идват само седмица след като изпълнителката на "... Baby One More Time" сподели сладко общо селфи, изразявайки благодарност към Сам за това, че е бил до нея нея през "най-тежките години" от живота ѝ. Двамата се запознават на снимачната площадка на видеото към "Slumber Party" през 2016 г. и няколко месеца по-късно казаха, че определено се виждат като "семейство".

Въпреки че обеща да се оттегли за известно време, напоследък Бритни е изключително активна в социалните мрежи. Още през юни тя се появи в съда, за да сподели опита си в последните няколко години. "Заслужавам да имам живот. Работих през цялото време досега. Заслужавам да имам две-три години почивка и да правя това, което трябва. Чувствам се измъчена, чувствам се изоставена, чувствам се сама. Заслужавам да имам права. Като всеки друг", коментира тогава. 

Няколко дни по-късно суперзвездата се извини и за преструването, че всичко е било наред. "Казах на света, че съм щастлива и добре. Травмирана съм. Не съм щастлива, не мога да заспя. Извинявам се, че се преструвах. Направих го заради гордостта си, беше ми неудобно да споделя какво се случва, но, честно казано, кой не иска да представи профила си в забавна светлина."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA