Бритни Спиърс и Сам Асгари вече са съпруг и съпруга

След години пречки и месеци подготовка, двойката най-накрая си каза заветното "да" пред олтара.

Въпреки (буквално) хилядите спекулации по темата, Бритни Спиърс и Сам Асгари са си казали заветното "да" вчера вечер в Лос Анджелис.

Двойката е направила голямата стъпка на интимна церемония в техния дом, Бритни е вървяла към олтара с рокля на Versace и под звуците на "Can't Help Falling in Love" на Елвис Пресли, а списъкът с гостите е включвал имената на Дрю Баримор, Мадона и Парис Хилтън.

"Много съм развълнуван, че този ден дойде и те са женени. Знам, че го искаха толкова дълго. Сам е толкова грижовен и подкрепя Бритни на всяка стъпка", споделя неговият мениджър Брандън Коен пред People. "Нямам търпение за бъдещето, което ще изградят заедно."

Източници, близки до двойката, разкриват, че подготовката за сватбения ден е започнала преди близо девет месеца. "Тя мечтаеше за сватбата малко след като се сгоди през ноември. За нея е огромна работа, че най-накрая успява да се омъжи. Иска да е перфектно."

Синовете на певицата - Шон и Джейдън не са присъствали на сватбата, но семейни приятели потвърждават, че са "щастливи" за майка си.

Бритни Спиърс

Спиърс и Асгари се срещат на снимачната площадка на видеото към сингъла "Slumber Party". В интервю след премиерата му суперзвездата разкрива, че са им били необходими около пет месеца, за да се свържат отново след съвместната си работа, но оттогава насам са неразделни и след цялата лудост около #FreeBritney, най-накрая имат възможност да са наистина заедно.

Честито!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA