Ким Кардашиян призна колко трудно е родителството с Кание Уест

Бившата съпруга на рапъра се опитва да му изгради положителен образ пред децата им.

Гергана Димитрова 04 януари 2023

Ким Кардашиян сподели за всички предизвикателства около съвместното родителство с Кание Уест.

В нов епизод на подкаста на Angie Martinez IRL Кардашиян обсъди със сълзи на очи връзката си с вече официално бившия си съпруг Кание Уест.

Въпреки че до скоро изглеждаше, че се справят с раздялата си доста приятелски, поведението на Уест стана все по-крайно. Но каквото и да става между тях, те все още са родители на четирите си деца, 9-годишната дъщеря Норт, 7-годишният син Сейнт, 4-годишната дъщеря Чикаго и 3-годишният син Псалм.

„Определено го защитих и все още ще го защитавам в очите на децата ни.", каза основателката на SKIMS докато сподели, че се опитва да стои на страна от антисемитските изказвания на Кание и публичните му атаки.

„В моя дом децата ми не знаят нищо, което се случва във външния свят", каза тя докато плачеше и добави: „Държа се на косъм и ми остава толкова малко да се отказа, но ще се държа докато съм жива. Докато мога."

„Без значение как се чувстваме или какво се случва по света, трябва да съм с усмивка на лицето си, да пускам музиката му и да пея заедно с децата си, и да се държа така сякаш всичко е наред", каза тя. „И след това веднага щом ги оставя в училище мога да си поплача хубаво."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН И КАНИЕ УЕСТ СА ОФИЦИАЛНО РАЗВЕДЕНИ

След като се замисли за момент върху собствения си баща, покойния Робърт Кардашиян, тя загуби самообладание.

"Това е трудно. Наистина е адски трудно", каза тя. „Имах най-добрия баща и имах най-хубавите спомени и най-великите преживявания с него. И това е всичко, което искам за децата си."

Тя продължи: „Това е наистина тежко и децата не са готови да се справят с това, разбирате ли? Когато са, ще проведем тези разговори и ще бъда подготвена. Но дотогава ще направя всичко, за да поддържам живота им възможно най-нормален.

X