Ким Кардашиян и Кание Уест са официално разведени

Рапърът ще трябва да изплаща по 200 хиляди долара издръжка за всяко дете.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 30 ноември 2022

Ким Кардашиян и Кание Уест финализираха развода си, а рапърът трябва да плаща 200 хиляди долара издръжка всеки месец за дете.

Основателката на SKIMS и рапърът са официално разделени като постигнаха споразумение за попечителството над децата и имуществото си.

Според документите за развода, бившата двойка ще има съвместно физическо и юридическо попечителство над четирите си деца.

Носителят на "Грами" ще трябва да плаща на Кардашиян по 200 000 долара на месец издръжка за всяко дете. Той също така ще отговаря за половината от медицинските, образователните и охранителните разходи на децата. И двамата обаче се отказаха от съпружеска издръжка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН Е ВЗЕЛА ВСИЧКИ НАГРАДИ "ГРАМИ" НА КАНИЕ УЕСТ

Двойката също се съгласи да разрешава спорове относно децата чрез участие на медиатор, но ако някой от тях не успее да присъства на медиацията, другият има право да вземе решение в спора сам.

Активите на двойката, включително тяхното имущество, ще бъдат разделени въз основа на техния предбрачен договор.

Финализирането на развода се случва девет месеца, след като Ким беше обявена за законно необвързана по време на изслушване в съда.

Двамата започнаха да се срещат през 2012 г. и се ожениха през май 2014 г. Бракът им се разпадна в разгара на противоречивата кандидатура на Уест за президент на САЩ като разкри лични подробности за семейството и брака им в Twitter.

По това време Кардашиян се обърна към феновете им и ги  помоли за „съчувствие" и призна тяхната „сложна и болезнена" ситуация заради диагнозата на съпруга си за биполярно разстройство.

След това, през февруари 2021 г. Ким подаде молба за развод, а през декември поиска да бъде обявена за законно необвързана. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПОРЕД КИМ КАРДАШИЯН ВРЪЗКАТА Й С КАНИЕ УЕСТ Й Е ОТВОРИЛА МНОГО ВРАТИ

В тогавашните съдебни документи, Кардашиян пише: „Много желая да се разведа. Помолих Кание да запази развода ни в тайна, но той не го направи. Кание пусна много дезинформация относно личните ни семейни въпроси и съвместното ни родителство в социалните медии, което ми създаде емоционален стрес."

И продължава: "Вярвам, че съдът, който ще прекрати брака ни, ще помогне на Кание да приеме, че семейните ни отношения са приключили и така всеки ще продължи напред, за да имаме мирно съвместно родителство над децата ни."

„Въпреки че ми се иска бракът ни да беше успешен, стигнах до осъзнаването, че няма начин да го поправим. Кание не е съгласен, но поне изглежда, че е стигнал до заключението, че аз искам да сложа край. Моля Съдът да ми възстанови статута на необвързана, за да мога да започна лечебния процес на мен и семейството ми и да продължим напред с живота си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA