Ким Кардашиян е взела всички награди "Грами" на Кание Уест

Бившата съпруга не се притеснява да взима всичко "ценно" от рапъра, въпреки че не са заедно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 ноември 2022

Ким Кардашиян разкри, че се е свързала с Кание Уест „в разгара" на тяхната вражда, за да поиска някои негови ценни вещи за децата им.

В последните няколко месеца Кание критикува постоянно Ким - от избора ѝ за вече бивша половинка Пийт Дейвидсън до начина по който родителства на децата им. Рапърът споделяше всичко това или в социалните си профили или в текстовете на песните си.

Въпреки това бившата му до голяма степен остана спокойна както винаги, коментирайки само една от публикациите му, за да опровергае директно твърдението муче не му е билопозволено" да вижда децата им„Ти беше тук тази сутрин. Спри с това. ... не издържам повече.”, написа тя тогава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПОРЕД КИМ КАРДАШИЯН ВРЪЗКАТА Й С КАНИЕ УЕСТ Й Е ОТВОРИЛА МНОГО ВРАТИ

И когато я попитаха в интервю дали преживява това като тормоз, Ким сподели, че се е съсредоточила върху „справянето с всичко сама" и никога не би критикувала бившия си съпруг директно.

Въпреки това, с пускането на Сезон 2 на "The Kardashians" се видя как всъщност са изглеждали нещата.

Във финалния епизод за сезона тази седмица, Ким разказа историята зад емблематичното яке на Ye Pastelleкоето най-голямата им дъщеря Норт носеше на Седмицата на модата в Париж през юли.

бн

„Това е якето на баща ѝ", казва тя, преди да покаже снимки на Йе, носещ модела на Американските музикални награди през 2008 г.

Майката на четири деца обяснява, че придобиването на якето не е било толкова лесно, споделяйки: „Кание обикновено не се интересува от нещата си и раздава всичко, а якето се озова в интернет. Получих го миналата седмица".

След това Ким описва колко е ангажирана с това да получи всички ценности на Йе, обяснявайки, че се е свързала с него дори „в разгара" на тяхната вражда.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН СПОДЕЛЯ ВСИЧКО, КОЕТО Е НАУЧИЛА ЗА КОЖАТА

„Кание знае, че неговите неща са ми важни за децата", обяснява тя. „Дори сега, когато беше толкова склонен да не ми говори и да ми се ядоса, той спечели няколко "Грами" награди и аз му звъннах."

„Казах "знам, че току-що спечели няколко Грами, трябва да ги добавя към трезора." И той каза „ОК", разкрива тя.

„Защото децата ги искат, разбираш ли? И ги искам всички заедно." Така че сега ги имам всички заедно", добавя тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA