Според Ким Кардашиян връзката й с Кание Уест й е отворила много врати

Хората са започнали да я уважават повече, казва звездата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 септември 2022

Ким Кардашиян казва, че е получила „различно ниво на уважение", когато е била с Кание Уест.

Говорейки с главния редактор на Interview Мел Отенберг за септемврийския брой на списанието „Американска мечта", 41-годишната основателка на SKIMS си спомни момента, в който е осъзнала, че „e влязла във висшето общество".

„Искам да кажа, че когато бях с Кание, той ме представяше пред много хора и мисля, че това определено ги накара да имат различно ниво на уважение към мен", каза Ким.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН СПОДЕЛЯ ВСИЧКО, КОЕТО Е НАУЧИЛА ЗА КОЖАТА

Бившата двойка за първи път започна да се среща през 2012 г. и се ожени през 2014 г.; Кардашиян подаде молба за развод през 2021 г. Двамата имат четири деца.

Връзката й с 45-годишния Уест не е единственото нещо, което спечели новооткрито уважение на Кардашиян, каза тя.

„Също така се сблъсках с една трудност напоследък – да уча в юридическия факултет, просто да правя това, което искам и да стана свой собствен човек и хората да виждат това и да го уважават. Има нива за това", добави звездата.

В разговора с Interview Кардашиян каза хубави неща за бившия си приятел Пийт Дейвидсън, с когото се раздели миналия месец.

Когато Отенбърг си направи шега и предложи Дейвидсън като бъдеща звезда на корицата на интервюто, звездата от Keeping Up with the Kardashians отговори: „Той е сладур".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН ПОКАЗВА УМОПОМРАЧИТЕЛНИЯ СИ ОФИС

Тя добави: „Той е буквално толкова добър човек, че вече не карат хората да го харесват, те просто го харесват. Развълнувана съм от това, което той предлага."

През август Дейвидсън и Кардашиян прекратиха връзката си след девет месеца заедно. „Част от причината да се разделят е поради натоварените им графици", каза вътрешен човек. "И двамата пътуват през цялото време и беше трудно."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA