Ким Кардашиян показва умопомрачителния си офис

В нашия няма да откриете амфитеатър и фотостудио, но в този на SKKN BY KIM...

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 август 2022

Ким Кардашиян организира обиколка на офиса на SKKN BY KIM, която ни остави без думи.

В ново видео за официалния си YouTube канал, средната сестра от първото семейство на Калабасас направи пълна обиколка на своята skincare империя, включваща две бляскави стаи, две кухни, две стени със списания, амфитеатър и фотостудио.

Ким започва клипа с признание към своите декоратори Томи Клементс и Уолдо Фернандес, като не пропуска да поздрави Мишел Лами от Rick Owens, която е помогнала с мебелите. "Направи всички и ми помогна да измисля останалото, от което се нуждая и което бих харесала", споделя тя пред камерата.

Едно от "любимите неща в офиса" е амфитеатърът. "Това се случи, защото пространството тук е огромно – мисля, че е около 3700  квадратни метра, но исках уютна зона не само когато децата дойдат и искат да се мотаят или да гледат филми, но и ако трябва да правим презентации или разглеждаме нещо в по-голям мащаб."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТОВА Е СУТРЕШНАТА SKINCARE РУТИНА НА КИМ КАРДАШИЯН

Преминавайки към кухнята на първия етаж, "най-използваната стая" е отворена, просторна и се използва за събития или срещи.

В чакалнята основателката на SKIMS показва колекцията си от книги, всички от които я вдъхновяват по някакъв начин. "Независимо дали е книгата за Мерилин, която майка ми ми даде след Met Gala или тези за интериор.. всичко, което обичам, е тук." Освен това, пространството е пълно със списания на нея и цялото семейство - идея, която копира от Крис Дженър.

bbn

"Защо да не дам на хората малко представа с кого си имат работа, когато влязат в офиса ми?", казва още Ким.

Преминавайки към следващата зона, Кардашиян ни въвежда в "стаята на блясъка". "Правим толкова много фотосесии тук, че исках място, където, ако подготвяме съдържание, ще има достатъчно място за всички модели и SKIMS халати", разкрива тя за стаята, която се разширява до абсолютно завършено фотостудио.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО КИМ КАРДАШИЯН И ПИЙТ ДЕЙВИДСЪН СЛОЖИХА КРАЙ?

След това идва ред на банята. Във видеото риалити звездата посочва малко столче в края на душа и споделя, че хора от екипа ѝ могат да заемат мястото, докато тя се къпе след снимките, за да задават въпроси и да си водят бележки: "Това не е най-странното нещо, което ще видите."

Шоурумът е нейната "сбъдната мечта", защото винаги е искала да бъде "наполовина SKKN и наполовина SKIMS. Просто визуално всичко да се смесва."

Качвайки се на втория етаж, 41-годишната КК показва конферентната зала със стена, пълна с корици на списания. "Тези стени ме правят толкова щастлива. Имам спомен за всяка корица. Всички са толкова специални за мен, че мога да ви кажа къде бях, какво правех, с кого бях. Толкова много невероятни спомени."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН Е ГОТОВА НА ВСИЧКО, ЗА ДА Е МЛАДА ЗАВИНАГИ

ghj

След това виждаме личния ѝ офис, в който измисля опаковките: "Опаковането е моето нещо. Обичам концепции за фотосесии и опаковки."

Обяснявайки, че финалният дизайн на нейните skincare продукти предполага визия на камък, бившата съпруга на Кание Уест казва, че е нужно опаковките наистина да бъдат направени от камък. Преди да напусне стаята, тя ни показва подарък и коледен подарък от Кендал - кутия, пълна с вдъхновяващи цитати. "Такива неща ме правят щастлива."

hjk

Какво друго откриваме на втория етаж? Втора кухня, втора стена за списания, повече офис пространства, допълнителни стаи за продукти и т.н.

Правейки опит да се качи в колата си, Ким заявява: "Никога не мога да разбера как да отворя вратата на колата. Ако бяхме във филм като "Писък", досега щях да съм мъртва."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA