Това е сутрешната skincare рутина на Ким Кардашиян

Промотирайки най-важните продукти на бранда си SKKN BY KIM, половинката на Пийт Дейвидсън разказа повече.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 05 август 2022

Ким Кардашиян ни показа сутрешната си skincare рутина в Instagram.

Изненада или не, средната сестра от първото семейство на Калабасас започва с ексфолиация на лицето, разказвайки в подробности тази и всички следващи стъпки.

"Няма нищо, което бих заменила, за да се върна към това, което бях някога", споделя тя. "Мъдростта, която имам сега, тя е важното. Не ме интересува колко млада съм изглеждала. Сега съм много по-щастлива в кожата си."

Наскоро Ким се появи и в токшоуто "Today", където подробно обясни своята система от девет стъпки, в която се кълне.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН Е ГОТОВА НА ВСИЧКО, ЗА ДА Е МЛАДА ЗАВИНАГИ

"Точно това използвам - система от девет стъпки, но вие използвате само осем продукта едновременно. Единият е дневно, а другият е нощно масло. Мисля, че хората искаха да има малък брой продукти, но на моята възраст искам да съм сигурна, че кожата ми приема всичко, от което се нуждае."

В партньорство с beauty конгломерата Coty, SKKN BY KIM представи девет продукта, предназначени да "преодолеят пропастта между най-известните дерматологични експерти в света и хората у дома, търсещи високоефективна грижа за кожата. Линията работи за подобряване и съживяване на кожата, и осигурява "грижа за всички типове кожа, тонове и текстури на всеки етап от зрелостта".

Други членове на клана Кардашиян-Дженър също похвалиха новата линия на Ким.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН ПРОГОВОРИ ЗА ВРЪЗКАТА СИ С ПИЙТ И РАЗВОДА С КАНИЕ

"Кайли публикува овлажнителя и вече ме помоли да ѝ изпратя дузина", казва тя за продукта, добавяйки, че той действа като перфектната последна стъпка в рутинната грижа за кожата.

Жената до Пийт Дейвидсън уточнява, че целият процес е сериозна част от връзката им, защото е "нашето нещо": "Той наистина обича грижата за кожата, научих толкова много от него. Ходим заедно на дерматолози и процедури за лице."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA