Ким Кардашиян проговори за връзката си с Пийт и развода с Кание

"Да бъдеш в очите на обществеността и да имаш публични разногласия никога не е лесно, но аз вярвам, че може да се справим", споделя тя.

Новото риалити на клана Кардашиян-Дженър ще атакува Hulu в средата на април, но Ким Кардашиян вече е готова да споделя интересни подробности за случващото се на екран.

Пред Variety тя за първи път коментира връзката си с Пийт Дейвидсън, както и развода с досегашния си любим Кание Уест.

"Не съм снимала с него", отговаря Ким, когато е попитана дали ще видим комедиантът от SNL в дългоочакваната поредица. "Не съм против, но това не е нещо, което той по принцип прави. Мисля, че може да заснемем нещо наистина вълнуващо, но няма да е този сезон."

Зрителите обаче ще получат така желаните детайли, тъй като средната сестра от първото семейство на Калабасас обещава да говори за това "как се запознахме, какво се случи и всичко, които хората искат да знаят. Определено съм отворена за разговор и ще обясня."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ ЗА НОВОТО РИАЛИТИ НА СЕСТРИТЕ КАРДАШИЯН-ДЖЕНЪР

Разводът с Кание Уест също ще бъде важна тема, но представена по особено деликатен начин. "Да бъдеш в очите на обществеността и да имаш публични разногласия никога не е лесно, но аз вярвам, че може да се справим. Не мисля, че някога бих критикувала бащата на децата си в телевизионно шоу. Не би ме накарало да се чувствам добре."

"Реалността е, че ние винаги ще сме семейство. Винаги ще имаме любов и уважение един към друг. Дори в моментите, в които не изглежда така. Важно е хората да виждат, че нещата не са перфектни през цялото време, но могат да стават по-добри", казва още Ким.

Новият проект на стрийминг платформата и петте К обещава да "разбие всички стени", показвайки както семейната атмосфера, така и пътят към върха. "Това е следващата глава. В новото шоу ще ни видите как се развиваме като семейство. Феновете искат да бъдем това, което сме и още от първия момент те са емоционално въвлечени, точно както нас. Продължаваме пътуването. Не мога да кажа много за това, което предстои, но, спойлер, ще изглеждаме страхотно и всички ще гледат", споделя Крис неотдавна.

Голямата дата е 14 април.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA