Новото риалити на Кардашиян започва през април

Денят е 14-и, а случващото се на екран ще бъде също толкова интересно и скандално, колкото в оригинала.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 февруари 2022

След 20 сезона на "Keeping Up With the Kardashians", може да се каже, че всички верни последователи на клана Кардашиян-Дженър останаха изключително изненадани от решението риалити предаването да слезе от екран.

Буквално няколко седмици по-късно Крис Дженър обяви, че екипът им вече подготвя нов проект, който ще се появи в каталога на Hulu.

Новата оригинална поредица на стрийминг платформата обещава да "разбие всички стени", показвайки както семейната атмосфера, така и пътят към върха.

Ким обеща новият формат да представи съвсем "различна страна" на най-известното семейство в света и да включва повече подробности за техния професионален и личен живот. "Мисля, че ще бъде различно, но не бих казала, че и глупостта ни няма да излезе наяве."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ ЗА НОВОТО РИАЛИТИ НА СЕСТРИТЕ КАРДАШИЯН

2557

"Това е следващата глава. В новото шоу ще ни видите как се развиваме като семейство. Феновете искат да бъдем това, което сме и още от първия момент те са емоционално въвлечени, точно както нас. Продължаваме пътуването. Не мога да кажа много за това, което предстои, но, спойлер, ще изглеждаме страхотно и всички ще гледат", споделя Крис неотдавна.

Премиерата ще бъде на 14 април, а официалният тийзър също е факт.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA