Какъв е следващият ход на сестрите Кардашиян?

Понеже не може наистина да сте помислили, че ще оставят малкия екран зад гърба си...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 септември 2020

Едва ли имаше човек, който да не остана изненадан от новините, че риалити шоуто на клана Кардашиян-Дженър слиза от екран през следващата година. Използвайки вниманието на многомилионната си Instagram аудитория, Ким изрази благодарността си към всички, които са ги подкрепяли от 2007 г. насам, но и потвърди, че са дали това, което могат.

https://www.instagram.com/p/CBrVEHIHQOv/

Истината е, че и тогава, и сега, това продължава да ни звучи малко вероятно, затова се поразровихме в дълбините на историята. Оказва се, че Ким, Клои, Кортни, Кайли и Кендал планират да подпишат договор с някоя от големите стрийминг платформи, последвайки примера на принц Хари и Меган Маркъл. Преди няколко седмици херцогът и херцогинята на Съсекс сключиха ексклузивен договор за няколко милиона долара, според който ще произвеждат различно съдържание за Netflix в рамките на три години.

Източници, близки до екипа на Крис Дженър, дори споделят, че семейството обмисля да създаде "собствена медийна компания". Малко или много, те вече са такава. Предполага се обаче, че дори да подпишат договор с Apple+ или Amazon Prime, стойността на договора е малко вероятно да покрие хонорарите за участие и на петте сестри.

85

"В поточното предаване има повече пари, защото е глобално", споделя медиен експерт. Коментира се, че предложенията към семейството от различни телевизионни компании вече валят, а те са "отворени към всички възможности", но след като се възползват от пълноценна почивка, в която вероятно ще ни залеят с други козметични и модни проекти.

Ъъм, не може да сте си мислели, че ще си тръгнат току-така, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA