Меган и Хари подписаха ексклузивен договор с Netflix

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще превземат стрийминг платформата с "въздействащо съдържание, което провокира действие".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 септември 2020

Преди няколко дни в публичното пространство започнаха да циркулират слухове, че принц Хари и Меган Маркъл се срещат с популярни телевизионни продуценти в Лос Анджелис, за да предлагат различни проекти, които да допълнят иначе впечатляващите им биографии. 

Оказа се, че херцогът и херцогинята на Съсекс са подписали дългосрочен договор с Netflix, според който ще създадат документални проекти, игрални филми, сценарии и детски предавания за стрийминг платформата, като всички те ще подчертават проблеми и теми, отразени от тяхната организация с нестопанска цел Archewell.

57

Новините за сделката със стрийминг платформата идват само осем месеца след като двойката се оттегли от постовете си на старши членове на британското кралско семейство. Коментира се, че Меган и Хари, които наскоро се преместиха в Санта Барбара, вече имат няколко разработени проекта, сред които иновативен документален сериал за природата, както и анимационна поредица, посветена на вдъхновяващите жени.

"Нашият фокус ще бъде върху създаването на съдържание, което информира, но също така дава и надежда", споделят двамата в официално изявление. "Като нови родители създаването на вдъхновяващо семейно съдържание също е важно за нас. Животът ни като двойка ни позволи да разберем силата на човешкия дух - на смелостта, устойчивостта и необходимостта от връзка", коментира двойката, която ще се възползва от "безпрецедентния обхват" на Netflix, за да сподели "въздействащо съдържание, което провокира действие".

57

"Гордеем се безкрайно много, че са избрали Netflix за свой творчески дом и сме развълнувани да разказваме истории с тях - истории, които могат да помогнат за изграждането на устойчивост и да увеличат разбирането на аудиторията навсякъде", споделя главният изпълнителен директор на платформата, която има над 193 милиона постоянни абонати по света.

В началото на годината Меган озвучи документален филм на Disney+, посветен на дивата природа, а миналия месец Хари се появи в лентата на Netflix Rising Phoenix, която подчертава историите на параолимпийските спортисти. Въпреки това, Меган неколкократно сподели, че към момента няма намерение да се завръща към появите пред камера и предпочита да се фокусира върху случващото се зад нея.

Каквото и да направят оттук нататък, ние със сигурност ще продължаваме да следим всяка тяхна крачка. Между другото, вече сме готови да обновим watchlist-а си с малко "кралско" настроение.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA