Меган и Хари разкриха първата си крачка след оттеглянето от кралското семейство

Бившите старши членове на британската корона са готови да продължат напред!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 април 2020

Животът на принц Хари и Меган Маркъл след оттеглянето им от редиците на британското кралско семейство започва с пълна сила. Оставяйки марката "Sussex Royal" зад гърба си, херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха името на новата си неправителствена организация - Archewell.

меган хари

Хари и Меган са подали заявление за регистриране на търговската марка още в началото на март, така че вероятността тя да бъде запазена в тайна, докато не решат да я реализират, е почти нулева. Бившата кралска двойка пусна изявление, обясняващо името на организацията, което мнозина свързаха със сина им Арчи. Двамата признаха, че в момента светът се справя с пандемия и разкриха, че макар мнозина да мислят, че името е вдъхновено от Арчи, то всъщност идва по друг път.

меган хари

„Подобно на всички вас, нашият фокус е да подкрепим усилията за справяне с глобалната пандемия от COVID-19. Изправени пред възможността от поява на тази информация, ние се почувствахме принудени да споделим историята предварително", се казва в изявлението на двойката. Името на тяхното ново работно начинание идва от гръцкото "Arche" ("архе") - дума, характеризираща първоначалото според античните философи. "Свързахме се на много нива с тази концепция за благотворителната организация, която се надявахме да създадем един ден - всъщност тя стана вдъхновение за името на нашия син."

меган хари

Имайки предвид разнопосочните интереси на семейството, за нас не е изненада, че Archewell обещава "филми, подкасти, облекло за благотворителни дейности и дори онлайн семинари и лекции". "Очакваме с нетърпение да стартираме Archewell, когато дойде правилното време", споделя двойката, която за пореден път ще защити многоспектърното си влияние, което така или иначе има сред широката аудитория. Честно казано, ние вече сме готови да видим с какво ще ни изненадат.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ И МЕГАН ОБЯВИЛИ ОТТЕГЛЯНЕТО СИ ОТ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО... ЧРЕЗ ИМЕЙЛ

МЕГАН МАРКЪЛ ЗАПОЧВА РАБОТА ЗА DISNEY

КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ПРОГОВОРИ ЗА КОРОНАВИРУСА

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA