Меган Маркъл започва работа за Disney

Оскар за херцогинята на Съсекс? Да, напълно възможно!

Меган Маркъл и принц Хари официално ще прекратят задълженията си като кралски особи в края на месеца, но това не означава, че спират с редовната си поява под светлината на прожекторите. 

elephants

След като херцогът и херцогинята на Съсекс присъстваха на премиерата на "Цар Лъв" миналата година, двамата разговаряха не само с Бионсе и Джей Зи, но и с изпълнителния директор на Disney Боб Айгър. Във видео от събитието се чува как Хари казва на Боб: "Знаеш, че тя прави озвучаване, нали? Изглеждаш изненадан, но да, тя наистина се интересува." След отговора "Разбира се, с удоволствие бихме искали да опитаме", всички се запитаха кога ще дойде големият момент за Меган.

меган и хари

Вече е ясно, че актрисата от "Костюмари" ще озвучи предстоящия филм "Elephant", чиято премиера ще се осъществи на 3 април в стрийминг платформата Disney+. Реализирането на лентата е част от многобройните събития за Седмицата на Земята и ще помогне на неправителствената организация "Elephants Without Borders". Според публичния представител на двойката, засега Маркъл няма други сделки с компанията, но не е изключено занапред да видим херцогинята в още ангажименти към филмовия гигант. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЗАЩО МЕГАН СЕ Е СТРАХУВАЛА ДА ИЗЛЕЗЕ НАВЪН?

КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ПРОГОВОРИ ЗА КОРОНАВИРУСА

ПОСЛЕДНАТА ПУБЛИЧНА ПОЯВА НА ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЪЛ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA