Хари и Меган съобщили оттеглянето си от кралското семейство... чрез имейл

А Доналд Тръмп заяви, че няма да плаща за охраната им. Казахме ли, че новините за двойката тепърва няма да спират с появата си?

Когато Меган Маркъл и принц Хари обявиха, че ще се оттеглят от постовете си на старши членове на британската монархия по-рано тази година, новината предизвика шок във всички, включително и в цялото кралско семейство. Подобно на останалия свят, всички в двореца бяха напълно изненадани и дори „разочаровани" от решението на двойката.

меган маркъл

Въпреки че тогава всички споделиха, че са останали изненадани от решението на двамата, оказва се, че кралицата все пак е получила информация за техния план няколко дни преди да го публикуват официално в социалните мрежи. Според един от кралските репортери във Великобритания, Ребека Инглиш, Меган и Хари са съобщили изненадващата новина на кралица Елизабет и принц Чарлз… по имейл.

кралско семейство

"Малко преди да се върнат в Лондон в началото на януари, Хари се свърза с баба си и баща си по имейл, за да им каже, че той и Меган искат да напуснат", споделя Инглиш и добавя, че и кралицата и Чарлз са го призовали да отдели малко време за размисъл преди да оповестят решението си публично.

меган и хари

"Те разбраха, че той и Меган искат нещо различно и бяха готови да помогнат, но беше сложно. Има въпроси като сигурност, финансиране, визи и данъци, които никой от двамата не беше обмислил. Хари смяташе, че семейството му е в каменна стена и реши да натисне ядрения бутон."

меган и хари

Близо три месеца по-късно отношенията на Меган и Хари с останалата част от фамилията изглежда да се подобряват, въпреки привидната неприятелска комуникация, която видяхме между тях и херцогът и херцогинята на Кеймбридж на последната им публична поява. Близки приятели споделят, че те все още са обичани членове на кралското семейство.

хари и меган

Междувременно, след като стана ясно, че херцогът и херцогинята на Съсекс в крайна сметка ще се установят в Лос Анджелис, Доналд Тръмп не пропусна да отбележи новината с пост в Twitter: „Уважавам кралицата и Обединеното кралство. Беше обявено, че Хари и Меган, които са напуснали Великобритания, ще се преместят за постоянно в Канада. Напуснаха Канада за Щатите, но САЩ няма да плаща за тяхната охрана. Те трябва да си платят!" В официален отговор от страна на двойката, техен представител обяви, че двамата нямат абсолютно никакви намерения да се обръщат към правителството на Америка за своята сигурност.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: МЕГАН МАРКЪЛ ЗАПОЧВА РАБОТА ЗА DISNEY

КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ГОВОРИ ЗА КОРОНАВИРУСА

ЗАЩО МЕГАН СЕ Е СТРАХУВАЛА ДА ИЗЛЕЗЕ НАВЪН?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA