Меган и Хари си търсят дом в Лос Анджелис

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще разпределят времето си между Великобритания, Канада и Лос Анджелис.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 януари 2020

Няма да е лъжа, ако кажем, че вниманието, насочено към принц Хари и Меган Маркъл стана още по-голямо, след като двамата взеха решението да се откажат от задълженията си към кралското семейството. Последните слухове около тях се въртят в посока Лос Анджелис. Близки до двойката източници споделят, че Меган си търси агент в Ел Ей и двамата с Хари се надяват да прекарат повече време в Града на ангелите, заедно с майката на Маркъл. Предполага се, че херцогът и херцогинята на Съсекс, които ще се установят в Канада, все пак искат да имат екип в града, за да се чувстват максимално комфортно, когато са на неговата територия: „Започнаха да си търсят дом онлайн и са в процес на интервюиране на охранители."

Макар нито един от двамата да е потвърдил или отрекъл този слух, имайки предвид, че Меган е израснала в района и познава добре града и неговата структура, няма да се изненадаме, ако се втурнат към слънчев Холивуд. Семейните им приятели разкриват, че двамата искат да открият дом, който да разполага с достатъчно място за тях и персонала, който ще ангажират в дългосрочен план.„Меган би искала да може да провежда срещи в къщата и да кани приятели, за да се забавляват. Това са две неща, които са наистина важни за нея."

Веднага след като обявиха изненадващото си решение в началото на месеца, Меган и Хари изразиха намерение да разпределят времето си между Обединеното кралство и Северна Америка. Ел Ей със сигурност се вписва в този географски показател, така че надали би било шок за някого, ако Меган и съпругът ѝ се завърнат в града, който даде началото на нейната актьорска кариера.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA