Меган Маркъл и принц Хари работят върху супер таен холивудски проект

Херцогът и херцогинята на Съсекс имат какво да кажат на телевизионната аудитория и смятат да го направят много скоро.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 август 2020

Едва ли ще изненадаме някого с тези новини, защото те са логично стечение на обстоятелствата, но започна да се говори, че след преместването в новия си луксозен дом в Монтесито, принц Хари и Меган Маркъл използват летните дни, за да работят върху специален телевизионен проект, който вече са предложили на няколко големи компании.

https://www.instagram.com/p/B9eNxDqpszN/

Въпреки че към момента тяхната концепция е абсолютна тайна, очаква се двамата да влязат в ролята на изпълнителни продуценти. Източници, близки до двойката, споделят, че херцогът и херцогинята на Съсекс вече са се срещнали с големите имена в индустрията, сред които има и близки приятели на Меган от времето, в което тя е на малкия екран в "Костюмари".

Въпреки че дългогодишните фенове на херцогинята биха се насладили на възможността да видят отново Меган в образ, екип на Variety потвърждава, че херцогинята на Съсекс няма "абсолютно никакви планове да играе" в тайния проект.

С оглед на последните публични ангажименти на Маркъл, предполагаме, че проектът ще има социална отговорност, насочена към случващото се в света. По-рано днес Меган бе сред специалните гости на When All Women Vote #CouchParty - онлайн събитие, организирано от Мишел Обама. Пред аудиторията съпругата на принц Хари призова американците да се регистрират, за да гласуват и да направят необходимото, за да може гласовете им да бъдат чути на изборите през ноември. 

"Всички знаем какъв е залогът тази година. Знаем го", споделя тя. "Днес наблюдаваме толкова много жени в различни общности, които са маргинализирани, все още да се борят, за да се види, че имат право да гласуват. На този етап, ако не сме част от решението, значи сме част от проблема."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA