Ясен е първият голям официален ангажимент на Меган Маркъл

Очевидно херцогинята на Съсекс наистина има план, който следва. Май политическата кариера наистина не е далеч...

Доста хора се запитаха какво точно ще правят принц Хари и Меган Маркъл, след като обявиха решението си да се оттеглят от редиците на британското кралско семейство. Още повече, имайки предвид, че двамата не са спечелили нито цент, откакто са напуснали фамилията на Нейно Величество.

Кралските репортери предвидиха, че двамата биха могли да изкарат немалко пари от публични ангажименти, които да водят. Тази сутрин стана ясно, че херцогинята на Съсекс ще бъде измежду главните оратори на специална виртуална среща, проектирана от организацията Girl Up, която работи с над 65 000 момичета в близо 120 страни извън Съединените американски щати. 

Основната цел на организацията е да вдъхнови младото поколоние жени в посока равенство между половете и стимулиране на позитивни социални промени.

Меган

"Настоящето е в жените! Чуйте съветите на херцогинята на Съсекс, когато тя излезе на върха на срещата ни @GirlUp 2020, онлайн между 13 и 15 юли!", разкрива екипа на организацията в официалния си Twitter акаунт. Ако кажем, че всяка стъпка на Меган и Хари е повече от обмислена и социално значима, със сигурност няма да излъжем...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA