Ясен е следващият (телевизионен) ход на сестрите Кардашиян

Нали не мислехте, че всички те ще се откажат от славата на малкия екран току-така?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 декември 2020

Още през септември стана ясно, че дългогодишното реалити шоу на най-известното семейство в света ще получи своя край след заветния си 20-и сезон. Разбира се, всички започнаха да очакват с нетърпение следващия ход на сестрите от арменския клан, тъй като бе повече от ясно, че те няма да се откажат от редовните си появи на малкия екран току-така.

По-рано днес Крис, Клои и Кортни обявиха, че са подписали договор с популярния стрийминг гигант Hulu. Миналата година Disney стана мажоритарен собственик на компанията, след като купи 21st Century Fox за над 70 милиарда долара. Сделката включва Foxfilm, National Geographic Channel и FX, което означава, че появите на сестрите може да не се ограничат само до каталога на платформата.

"Крис, Ким, Кортни, Клои, Кендал и Кайли ще създадат глобално съдържание, което ще се излъчва ексклузивно за Hulu в САЩ", гласи официалното изявление с големите новини, а очакваната премиерна дата на новия проект е в последните месеци на 2021 г.

"Като семейство взехме трудното решение да се сбогуваме с Keeping Up With The Kardashians", споделя Ким при сбогуването с иконичната поредица. "След 14 години, 20 сезона, стотици епизоди и множество отделни предавания, ние сме изключително благодарни на всички от вас, които ни гледаха през тези години - през добрите времена, лошите времена, щастието, сълзите и многото връзки и деца. Ние завинаги ще пазим спомена за прекрасните моменти и безброй хора, които сме срещнали по пътя си."

"Благодаря на хилядите хора и фирми, които бяха част от това преживяване. Последният ни сезон ще се излъчи в началото на следващата година. Без шоуто не бих могла да съм там, където съм днес. Толкова съм благодарна на всички, които са гледали и подкрепяли мен и семейството ми през последните 14 невероятни години. Това шоу ни направи тези, които сме. Промени животът ни завинаги."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA