И Крис Дженър е готова със своя козметична марка

Ако някой води бройка на знаменитостите, решили да завладеят козметичния бизнес, моля да ни уведоми, защото ние вече сме объркани.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 февруари 2021

Крис Дженър може и да ръководи всички проекти на дъщерите си, но сега е готова да поеме по техните стъпки, лансирайки собствена beauty марка.

Честно казано, изненадваме, че не го е направила по-рано, тъй като напоследък примера на Риана последваха Джей Ло, Хейли Бийбър и звездата от "Модерно семейство" София Вергара.

Дженър все още не е публикувала официално изявление, но източници, близки до нея, потвърждават, че е подала заявление за регистриране на търговските марки Kris Jenner Beauty, Kris Jenner Skin и Kris Jenner Skincare.

Очаква се нейният фокус да бъде върху широка гама продукти за лична хигиена и красота, включително коса, кожа, нокти, очи и дори аромати. 

Макар да не се е захващала лично с подобно начинание до момента, Дженър има богат опит в козметичния бизнес. Неотдавна Ким продаде дял от KKW Beauty за 200 милиона долара, а beauty конгломерат купува дял от Kylie Cosmetics за 600 милиона долара преди две години, когато тя става и главен изпълнителен директор на бранда. 

Към момента няма никаква допълнителна информация, но ние обещаваме да следим отблизо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA