Ким Кардашиян е готова на всичко, за да е млада завинаги

Основателката на SKIMS отрича някога да е слагала филъри в лицето си.

Въпреки че на 1000% целият процес включва огромен екип от специалисти, Ким Кардашиян е решила да ни разкаже как се грижи за външния си вид.

"Имам различна енергия, когато съм блондинка", казва основателката на SKIMS в ново интервю за Allure.

xcvbnm

"Аз съм съвсем различен човек… По-дръзка съм като блондинка, но съм и по-уверена", разказва още тя. Това обаче не означава, че брюнетката Кардашиян е по-малко мощна. Според нея с кафява коса, добавяйки и дълги нокти, веднага влиза в режим "шефка".

Известно е, че Ким боядиса косата си руса за тазгодишната Met Gala, където се появи с рокля на Мерилин Монро. Още тогава средната сестра от първото семейство на Калабасас сподели, че целият процес е отнел около 14 часа, но тя е устояла от началото до края.

Ким Кардашиян

В интервюто за beauty изданието жената до Пийт Дейвидсън казва още, че когато става въпрос за нейния външен вид и стареене, тя е "спокойна", че не е перфектна.

"Мразя ръцете си – те са набръчкани и груби. Но аз съм живяла живота си с тези ръце и съм сменяла толкова много памперси. Гушкала съм бебетата си с тези ръце, така че съм окей с тях. Остаряването не означава, че няма да се стремите към съвършенство, но стигате до момент, в който си казвате: "Добре, здравето ми е по-важно от всичко друго", допълва още тя.

 

xcvbnm

Въпреки че знае, че процесът на стареене е естествен, това не означава, че няма да направи всичко по силите си, за да изглежда и да се чувства млада толкова дълго, колкото може. "Трудно е да го обясня, защото съм спокойна, но все пак бих направила всичко, за да изглеждам и да се чувствам млада".

Част от стремежа ѝ да поддържа кожата си блестяща и стегната е обширна рутинна грижа, на която е изцяло посветена. Всъщност това е нейната линия грижа за кожата в девет стъпки. "Наистина, искрено ме е грижа да изглеждам добре."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН ПРЕДСТАВИ ПЪРВАТА СИ КОЛЕКЦИЯ БАНСКИ

xcvbnm,

Единственото подобрение, въпреки милионите публични спекулации? Малко ботокс в челото и нищо повече.

"Това е всичко. Нямам филъри. Никога. Нито веднъж", коментира още Ким. Явно можем да заключим, че красотата непременно върви ръка за ръка с постоянната грижа.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA