Ким Кардашиян представя първата си колекция бански

"Купуването на бански трябва да е забавно и лесно, но в крайна сметка толкова много жени се чувстват обезсърчени."

Фотография: SKIMS

Ким Кардашиян продължава да развива своя бранд SKIMS и, напълно очаквано, насочва вниманието си към лятото с първата плажна колекция.

"Попитахте, а ние ви чухме. 🌊 @SKIMS SWIM стартира този петък, 18 март", сподели самата тя в официалния си Instagram акаунт под поредица от кадри, в които виждаме първите модели.

Средната сестра от първото семейство на Калабасас споделя, че е "развълнувана" да стартира SKIMS Swim, защото знае, че клиентите на марката очакват тази стъпка от много дълго време.

"Вложихме много усилия, за да се уверим, че предлагаме най-добрите решения на нашите клиенти. Купуването на бански трябва да е забавно и лесно, но в крайна сметка толкова много жени се чувстват обезсърчени. Исках да променя това и да направя процеса възможно най-прост, поне доколкото е възможно", казва още тя. "Тук наистина има по нещо за всеки - без значение дали предпочитате нещо по-закрито или по-открито, колекцията е многопластова."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕНЯТ НА КИМ КАРДАШИЯН ЗАПОЧВА В 5:53 Ч., АМИ ВАШИЯТ?

Ким далеч не е първият член на клана Кардашиян-Дженър, навлизащ в тази част от индустрията. След като миналата година Кайли пусна на пазара Kylie Swim, феновете посочиха с пръст този неин бизнес ход, най-вече заради лошото качество и подвеждащите снимки, представящи цветовете и моделите по съвсем "непочтен начин".

Дали този път очакванията ще бъдат оправдани?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA