Кайли Дженър работи върху бранд за бански

Съвсем, съвсем скоро най-малката сестра от първото семейство на Калабасас ще ни изненада с Kylie Swim.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 август 2021

Въпреки че стартира само с козметика, Кайли Дженър все пак ще последва примера на другите си сестри, разширявайки империята Kylie Cosmetics до абсолютния връх.

След като феновете на най-малката сестра от първото семейство на Калабасас забелязаха, че вече е регистрирала търговските марки "Kylie Swim" и "Kylie Swim by Kylie Jenner, самата тя сподели, че работи върху бранд бански и "няма търпение" да го сподели със света.

Разбира се, официалният Instagram акаунт @kylieswim има почти 400 хиляди последователи (към момента на писане на този текст), а първият пост ни показва Кайли в tie-dye изрязан модел.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОРИ КАЙЛИ ДЖЕНЪР НЕ РАЗБИРА СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Ще бъде изключително интересно, ако тя реши да зарадва почитателите си с бански в последните дни на лятото, още повече предвид факта, че подготвя и брандирани детски продукти.

Очаква се Kylie Baby да предлага широка гама артикули като овлажнители, масла за тяло, лосиони, душ гел, както и креватчета, колички, торбички за пелени, бебешки бутилки и дори облекло. Голям акцент ще бъде поставен именно върху продуктите за баня.

Разбира се, предполагаме, че очарователното лице на марката ще бъде добре познатата на камерите Сторми или някоя от нейните братовчедки. Какво още?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA