Дори Кайли Дженър не разбира социалните мрежи

Кой да предположи, че кралицата на Instagram не може да обясни всичко, което прави?

Вероятно не е никак лесно целият ти живот да се случва пред очите на милиони хора, но това не е проблем, ако си Кайли Дженър.

Трудно може да се отрече, че тя, може би най-добре от всички, използва фамилното име и го превърна в марка не само оценена на баслословна сума, но и превърнала се в емблема.

В свое ново интервю за списание tmrw Дженър признава, че всъщност не може да обясни какво точно представляват социалните мрежи, но е намерила начин да управлява тази неизвестност. "Мисля, че дори извънвезмно не би разбрало какво правя. Не знам как би започвало някакво логично описание на социалните мрежи. Напълно осъзнавам влиянието, което имам и се опитвам да бъда добър пример за подражание, но съм най-вече себе си."

Въпреки социалния си статут, Кайли признава, че пандемията е променила хода на действие. "Не мисля, че някога съм имала момент, в който да спра и да не правя нищо. Беше трудно за толкова много хора, но съм щастлива, че успях да отделя време, за да бъда с дъщеря си."

Именно ролята на майка пък е променила нейните приоритети. "Да стана майка се оказа най-голямата промяна за мен. Израснах толкова много като човек и продължавам да се развивам всеки ден. Обичам да се уча и се опитвам да бъда най-добрата версия на себе си."

С последните епизоди на Keeping Up With the Kardashians и мащабните beauty проекти, погледите остават насочени към Кайли. За още дълго, дълго време...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA