Вижте емоционалния трейлър за последния сезон на Keeping Up With The Kardashians

Краят на една ера идва през март, а сестрите Кардашиян са също толкова развълнувани, колкото са и техните почитатели.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 февруари 2021

В края на миналата година първото семейство на Калабасас разкри, че емблематичното шоу "Keeping Up With The Kardashians" ще приключи в началото на 2021 г.

Всички членове на семейството потвърдиха новината със съвместни изявления в социалните мрежи, изразявайки подкрепата си към зрителите, направили ги истински звезди. "Благодарим на всички, които ни подкрепяха през последните 14 невероятни години", разкриват тогава Кайли, Кендал, Клои, Кортни и Ким.

Преди няколко дни сестрите споделиха, че снимките за последния сезон са финализирани, а за емоционалното сбогуване те са подарили часовници Rolex на всички членове на екипа. 

Трейлърът за последните епизоди също е тук!

"Снимките на шоуто са сред най-добрите преживявания в живота ми", споделят Ким и Клои в началото. "Не сме и предполагали, че някой ще се занимава да гледа шоу за нашето лудо семейство."

Официалното изявление на телевизия E! напомня, че в продължение на 14 години всички те са отворили сърцата си, а сега "завесата е на път да се затвори." Готови ли сте за големия финал? Ние определено ДА.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA