Кайли Дженър иска да има... 7 ДЕЦА!?!!

Да, най-малката сестра от арменския клан определено не спира да ни изненадва...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 април 2020

Чували сте го много пъти, но трябва да го кажем отново. Ако има нещо, което трябва да се признае на клана Кардашиян-Дженър е, че жените от него определено знаят как да накарат всички останали да говорят за тях. Дори тези, които по никакъв начин не се интересуват от драмите и скандалите, задължително случващи се пред погледите на милиони хора.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЙЛИ ДЖЕНЪР ДАРИ 1 МИЛИОН ДОЛАРА ЗА БОРБАТА С КОРОНАВИРУСА

Кайли Дженър се присъедини към всички други 85493521947 знаменитости, които решиха да превземат Instagram Live функцията на социалната мрежа по време на карантината и да споделят любопитни неща със своите милиони (169, ако трябва да бъдем точни!) последователи. Най-малката сестра на Ким Кардашиян използва общественото внимание, за да каже, че към момента не иска да има друго бебе, но с течение на времето си представя в семейството си да има... 7 деца. Уоу! Изглежда, че Сторми определено няма да скучае.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЗАЕДНО ЛИ СА КАЙЛИ ДЖЕНЪР И ТРАВИС СКОТ?

Дженър не спомена абсолютно нищо за бившия си Травис Скот, с когото така и не се знае дали в момента са решили да дадат втори шанс на любовните си взаимоотношения. "Бременността не е шега, това е нещо сериозно и трудно, още не съм готова за това", разкрива Кайли, споделяйки, че периодът на бременността ѝ е бил красив, но в никакъв случай лесен. Кайли призна, че в момента двете със Сторми се забавляват вкъщи, а в двора на къщата са разположили всички нови играчки на наследницата ѝ, която в момента няма абсолютно никаква идея за случващото се в света. Май можем само да си мечтаем да бъдем Сторми Уебстър...

ВИЖТЕ ОЩЕ: КАЙЛИ ДЖЕНЪР СПОДЕЛЯ СВОИТЕ ТАЙНИ...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA