Кайли Дженър дари 1 милион долара за борбата с коронавируса

Заедно със сериозната сума пари, милиардерката призова феновете си да подходят сериозно и да бъдат отговорни.

Кайли Дженър последва примера на много знаменитости и се включи с голяма сума в борбата с коронавируса. Риалити звездата дари 1 милион долара на своя гинеколог, който ще използва парите за закупуване на предпазни средства, абсолютно необходими по време на разпространяващата се пандемия.

Представител на Дженър потвърди, че козметичната магнатка е направила щедрото дарение, а Таис Алабади сама сподели новината в социалните мрежи: „Един от пациентите ми, красивият жив ангел, просто дари 1 000 000 долара, за да ни помогне да купим стотици хиляди маски и други предпазни средства, които ще ни бъдат доставени директно, тъй като твърде много маски в болниците изчезват преди да стигнат до лицата на нашите герои на първа линия", казва тя.

00

Алабади казва, че „никога не се е чувствала по-благословена да бъде лекар" и изказа огромната си благодарност към Дженър. "Обичам ви и ви благодаря за цялата любов и грижи, които влагате във всичко, което правите”, отговори Кайли, определяйки всички лекари като "ангели на земята".

Най-малката сестра от клана Кардашиян-Дженър използва аудиторията си от 167 милиона последователи в Instagram, за да окуражи феновете си да бъдат внимателни към всичко, което се случва. „Коронавирусът е истински. Моля, останете вътре. Практикувайте социално дистанциране, самокарантина", отбеляза Кайли. „Може да носите вируса в себе си и дори да не знаете, да заразите други хора. Това е сериозно и единственият начин да забавим всичко, е да подходим отговорно, защото в момента няма лечение."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЗАЕДНО ЛИ СА КАЙЛИ ДЖЕНЪР И ТРАВИС СКОТ?

КАЙЛИ ДЖЕНЪР СПОДЕЛЯ СВОИТЕ ТАЙНИ...

ДА НАЕМЕМ ВИЛАТА, В КОЯТО ПОЧИВА КАЙЛИ ДЖЕНЪР

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA