Кайли Дженър споделя своите тайни...

... за това как отглежда Сторми, как поддържа отношенията със семейството си и как се храни, за да изглежда добре.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 февруари 2020

За Кайли Дженър може да се говори МНОГО, но трябва да признаем, че успехът ѝ в последните няколко години е повече от зашеметяващ. Милиардерката се появи на корицата на списание Harper's Bazaar, за което е заснела изключително интересна фотосесия, която пристига като допълнение на нейното откровено интервю. 

046

Пред изданието тя говори открито за успеха на Kylie Cosmetics през последните няколко години, за семейството и отглеждането на Сторми под светлината на прожекторите. "Не мисля, че успехът беше възможен. Не съм и предполагала дори, че това може да е работата ми. Винаги съм обичала грима и съм гледала уроци", разкрива Кайли, според която има доста "луди" неща в съвременния свят. Тя прави всичко възможно, за да предпази Сторми от цялата негативност, която има наоколо, но със сигурност не пренебрегва и социалното си положение: "Все пак това е нашият живот. Хората искат да се снимаме. Мисля, че тя би се чувствала различно, ако винаги покривах лицето ѝ с ръце и ѝ казвах да не гледа."

"Все пак това е нашият живот. Хората искат да се снимаме", споделя Кайли в интервюто си за Bazaar

Със сигурност това, цяло едно семейство да бъде с еднакви работни позиции, е доста рядко срещано явление. Случаят с клана Кардашиян-Дженър обаче е точно такъв. "Опитваме се да бъдем здраво стъпили на земята. Винаги се вдъхновяваме и се подкрепяме. Когато имам някакъв проблем, се обръщам към майка ми, баща ми или сестрите ми, защото те знаят през какво преминавам."

Като неизменна част от представянето на новия брой, Bazaar представи своето традиционно видео, в което звездата от корицата споделя подробности за храната, която консумира. Видеото на Кайли може да видите по-долу. Ако някога сте се интересували от какво е алергична Сторми Уебстър, клипът съдържа и този отговор.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA