Денят на Ким Кардашиян започва в 5:53 ч., ами вашият?

Продължаваме да се питаме - ранното ставане ли е тайната на ГОЛЕМИЯ, ГОЛЯМ успех?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 ноември 2020

Риалити персона, съпруга, майка, звезда от корицата ни този месец, козметичен магнат... Ким Кардашиян Уест определено се е захванала с повече неща, отколкото вероятно е възможно да правим наведнъж. Тя признава, че има много помощ в лицето на бавачки, асистенти и мениджъри, но все пак има два трика, които ѝ помагат да поддържа здравия си разум, особено когато се чувства преуморена.

Защото, каквото и да мислите, тя не спира да работи. И това е тайната на големия успех!

"Всичко е супер организирано в къщата ми, управлявам нещата до стотна от секундата", споделя тя в свое интервю. Първото нещо, което прави задължително е да подготви дрехите си за тренировка вечер, за да може сутрин директно да ги облече и да се срещне с личния си треньор.

"Подготвям дрехите от предишната вечер, така че да мога да се събудя в 5:53 вместо в 5:45 и да знам, че екипировката ми е на мястото си. Просто трябва да си измия зъбите и да отида на фитнес", разкрива Ким, а Крис Дженър смята, че именно бягането на пътеката вкъщи рано сутрин е един от ключовете за успеха на Ким. Продължавате ли да се изненадвате от изказвания на семейството?

8

Това спестено време обаче ѝ позволява да се увери, че отделя достатъчно време за нещата, които наистина иска да прави, "като да събудя децата си, да ги подготвя, да закусвам с тях и да ги закарам на училище, защото тези неща ме поддържат здрава, когато съм преуморена."

В един перфектен свят тя си ляга, както обичаме да казваме, "с кокошките", но с юридическото училище, което посещава, прекарва голяма част от вечерите си в четене на лекции поне до 23 часа. Това означава, че спи средно около шест часа 45 минути на вечер - не особено далеч от препоръчителните осем, но все пак по-малко.

Ако искате да научите още от тайните на Ким, не пропускайте да се сдобиете с последния брой на GRAZIA, където тя разказва повече за за живота под светлините на прожекторите, последния сезон на Keeping Up With The Kardashians и своя 40-и рожден ден, който посрещна без страх от факта, че се променя с времето.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA