Защо Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън сложиха край?

Риалити звездата и комедиантът поставиха точка във взаимоотношенията си, но остават приятели.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 август 2022

Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян официално са се разделили.

Според вътрешни източници, риалити звездата и комедиантът са решили да бъдат просто приятели, но помежду им продължава да има "много любов и уважение".

И докато всички подробности вероятно ще разберем едва в следващия сезон на "The Kardashians", вече е ясно, че двамата "наистина се затрудняват да поддържат връзка от разстояние".

Това е интересен елемент от връзката им, тъй като преди броени дни множество медии коментираха отношенията на Пийт и Ким, въпреки че в момента той е в Австралия, за да снима филм.

"Разстоянието не е проблем за връзката на Ким и Пийт", казват запознати, уточнявайки, че когато са разделени, двамата са "в постоянна FaceTime комуникация". Тогава приятели на средната сестра К уточняват, че тя "обича Пийт, защото винаги я кара да се смее и все още е влюбена в него."

Същият този източник добавя, че "връзката от разстояние е трудна", но дори "общуването на дълги разстояния е вълнуващо" за тях и "нямат търпение да са отново заедно".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН ПРОГОВОРИ ЗА ВРЪЗКАТА СИ С ПИЙТ И РАЗВОДА С КАНИЕ

Изглежда, че двойката е станала жертва на най-класическата причина за раздяла при знаменитостите - големите разстояния и натоварените графици.

Някои обаче коментират, че "Пийт е на 28, а Ким е на 41 и че те просто са на много различни етапи в живота си".

"Пийт е напълно спонтанен и импулсивен, и иска тя да лети до Ню Йорк или където е той, но Ким има четири деца и не е толкова лесно", гласи друга информация в публичното пространство, намеквайки, че част от причината за раздялата всъщност е Кание.

"Когато Ким е с някой друг, Кание може да ѝ създаде проблеми с децата. Той се опитва да разделя и владее. Тя е наистина отдадена майка и децата винаги ще бъдат на първо място. Ким се нуждае от хармония у дома и в живота си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA