Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха попитани какво мислят за "Spare"

Напълно очаквано, представителите на британското кралско семейство запазиха мълчание.

Гергана Димитрова 16 януари 2023

Може да се каже, че принц Уилям и Кейт Мидълтън не желаят да коментират мемоарите на принц Хари.

Принцът и принцесата на Уелс направиха първата си официална поява след издаването на скандалната книга, като посетиха специалисти по психично здраве в английския окръг Мърсисайд. 

По време на въпросния ангажимент, представители на пресата неочаквано ги попитаха какво мислят за автобиографията на по-малкия брат, в която той разкри някои шокиращи подробности за взаимоотношенията си с тях. 

Точно тогава двамата са ескортирани в Кралската университетска болница в Ливърпул и пренебрегват запитването.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИНЦ УИЛЯМ Е РАЗОЧАРОВАН ОТ ИЗМИСЛЕНИТЕ ИСТОРИИ ОТ ЕКИПА НА ЧАРЛЗ

В друг клип, споделен от ITV News, Уилям и Кейт бяха на събитие в Open Door Charity, когато журналист, застанал близо до двойката, попита многократно: "Имал ли си възможност изобщо да прочетеш книгата на брат си?" Двамата не обърнаха внимание на въпросите.

Въпреки че никой от Бъкингамския дворец все още не е коментирал официално "Spare", вътрешни източници заявяват пред Bazаar, че семейството се чувства "смазано".

"Имаха чувството, че каквото и да каже Хари в книгата, днес ще бъде новина, а утре ще изчезне", казва единият източник. "Въпреки това, нивото на детайлност за взаимоотношенията в семейството е поставило всички под микроскоп."

Друг информатор заяви, че Уилям е "опустошен" от написаното. "Той не пренебрегва нещата, които брат му е споделил. Всичко ще отмине, но… има много за размисъл."

X