Принц Уилям е разочарован от измислените истории от екипа на Чарлз

За съжаление, целият гняв на принца на Уелс се е прехвърлил върху брат му.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 януари 2023

Принц Хари разказа колко ядосан е бил брат му, след като екипът на баща им е "насадил" истории за Кейт и децата.

На страниците на мемоара си "Spare", херцогът на Съсекс разкрива, че в даден момент комуникационният екип на крал Чарлз III е пуснал негативни истории за принцеса Катринпринц Уилям и децата им в опит да оправи своето реноме и това на Камила.

Принц Уилям е разочарован от измислените истории от екипа на Чарлз

"Нямам думи", са били точните думи на Уилям към Хари. "Те ми причиняват това за последен път", имайки предвид отдела за комуникации на баща им, който е извършвал въпросното действие неведнъж.

По-малкият принц отбелязва, че той и Меган са се сблъскали със същите ситуации, след което двамата братя решили да се конфронтират с баща си.

"Татко моментално се разстрои. Започна да крещи, че Уили е параноичен. И двамата бяхме", разкрива авторът на мемоара. "Само защото имахме негативни новини от пресата, не означаваше, че неговият персонал стои зад това."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ОТ МЕМОАРА НА ПРИНЦ ХАРИ

цжбнм

Оказва се, че принцовете са разполагали с "доказателство" от репортерите, че екипът на Чарлз стои зад негативните отразявания, но баща им е бил категоричен, че не е вярно.

Въпреки че разговорът не е довел до промяна, Хари се е надявал връзката му с Уилям да стане по-силна, тъй като отново са действали като екип, но "само за миг той прехвърли целия си гняв върху мен".

В документалната си поредица за Netflix, самият той разказа повече.

"Бих предпочел да бъда унищожен от медиите, отколкото да играя тази игра, или този бизнес, с търговия на истории. Да видя как офисът на брат ми прави същото нещо, което си обещахме, че никога, никога няма да направим. Беше сърцераздирателно."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA