Принц Уилям е разочарован от измислените истории от екипа на Чарлз

За съжаление, целият гняв на принца на Уелс се е прехвърлил върху брат му.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 януари 2023

Принц Хари разказа колко ядосан е бил брат му, след като екипът на баща им е "насадил" истории за Кейт и децата.

На страниците на мемоара си "Spare", херцогът на Съсекс разкрива, че в даден момент комуникационният екип на крал Чарлз III е пуснал негативни истории за принцеса Катринпринц Уилям и децата им в опит да оправи своето реноме и това на Камила.

цжфбн

"Нямам думи", са били точните думи на Уилям към Хари. "Те ми причиняват това за последен път", имайки предвид отдела за комуникации на баща им, който е извършвал въпросното действие неведнъж.

По-малкият принц отбелязва, че той и Меган са се сблъскали със същите ситуации, след което двамата братя решили да се конфронтират с баща си.

"Татко моментално се разстрои. Започна да крещи, че Уили е параноичен. И двамата бяхме", разкрива авторът на мемоара. "Само защото имахме негативни новини от пресата, не означаваше, че неговият персонал стои зад това."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ОТ МЕМОАРА НА ПРИНЦ ХАРИ

цжбнм

Оказва се, че принцовете са разполагали с "доказателство" от репортерите, че екипът на Чарлз стои зад негативните отразявания, но баща им е бил категоричен, че не е вярно.

Въпреки че разговорът не е довел до промяна, Хари се е надявал връзката му с Уилям да стане по-силна, тъй като отново са действали като екип, но "само за миг той прехвърли целия си гняв върху мен".

В документалната си поредица за Netflix, самият той разказа повече.

"Бих предпочел да бъда унищожен от медиите, отколкото да играя тази игра, или този бизнес, с търговия на истории. Да видя как офисът на брат ми прави същото нещо, което си обещахме, че никога, никога няма да направим. Беше сърцераздирателно."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA