Новата песен на Деми Ловато ще бъде част от „Scream VI"

Изпълнителката сподели новината в Instagram профила си.

Гергана Димитрова 19 февруари 2023

Деми Ловато разкри, че новата ѝ песен „Still Alive" ще бъде част от филма „Scream VI".

30-годишната певица публикува в Instagram профила си обложката на новата си песен "Still Alive", която ще бъде част от саундтрака на предстоящия филм "Scream VI", който ще излезе на 3 март. 

Ловато написа отдолу емблематичната реплика: "Кой е любимият ви страшен филм?"

Песента „Still Alive" ще излезе следващата седмица, а постерът показваше Деми, гледаща в камерата и държаща нож с отражението на легендарната бяла маска на героя "Ghostface".

Актьорите, които ще играят във филма са Джена ОртегаКортни Кокс, Жасмин Савой Браун, Мейсън Гудинг и Хейдън Панетиер.

Под публикацията на Ловато за „Still Alive" в Instagram, гаджето ѝ Judes остави подкрепящ коментар, като написа „lfg baby 😍 не пропускай".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕМИ ЛОВАТО ПОКАЗА ЕКСТРАВАГАНТНОТО СИ ЖИЛИЩЕ

По-рано тази седмица изпълнителката на "Holy Fvck" и Jutes споделиха редица свои снимки в Instagram в чест на Свети Валентин. 

Номинираната за Грами певица публикува сладки снимки, на които се вижда да се целуват, както и видеоклипове, на които танцуват и се забавляват заедно.

„Имам толкова обогатен живот, благодарение на теб. Животът се превърна в сбъдната мечта.", написа тя под кадрите. „Толкова съм благодарна, че намерих моят човек в теб. Заспиването и събуждането до най-добрия ми приятел ме изпълни с такава радост, че дори не мога да обясня."

Тя продължи: „Моят най-добър приятел, сродна душа, пламък, близнак, медената ми кифличка.. списъкът продължава… забавлението и смехът никога не спират с теб.. Мога да бъда най-странното си и глупаво "аз" и ти никога няма да ме съдиш 🤓".

"Благодаря ти, че направи така, че да съм най-щастливото същество на земята.. честит първи Свети Валентин на нас.. Обичам те @jutesmusic 🥰🥰"

X