"Писък 6" ще бъде по-страшен от всякога

Хейдън Панетиер, Кортни Кокс и Джена Ортега са само част от звездния актьорски състав.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 януари 2023

Хейдън Панетиер, Кортни Кокс и Джена Ортега се завръщат с "Писък 6".

Екипът на Paramount Pictures пусна първия официален трейлър за шестата част от поредицата, която ще отбележи завръщането на Кърби (Панетиер) и отново ще ни поднесе Кортни Кокс в ролята на Гейл Уедърс.

Този път действието се развива в Ню Йорк, а Мелиса Барера, която играе Сам, започва да си спомня минали срещи с убиеца и да ги сравнява с настоящи такива.

Наскоро 32-годишната звезда сподели пред Collider, че предстоящото продължение е "сто пъти по-страшно" от предишните попадения във франчайза.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВНИМАНИЕ, ТОВА СА НАЙ-ДЪЛГООЧАКВАНИТЕ ФИЛМИ НА 2023 Г.

"Това не е като предишните пъти", потвърждава Панетиер в трейлъра.

Писък 6

В края на трейлъра героинята на Кокс вдига телефона и казва на мистериозния убиец: "Знаеш, че си 10-ия човек, който опитва това, нали? Никога не се получава." А убиецът отговаря: "Може би. Но никога не е имало такъв като мен, Гейл."

Още миналата година Нев Кембъл обяви, че няма да се върне за продължението, тъй като не е получила подходящо предложение, но въпреки това има желание. "Не знам дали съм приключила завинаги. Наистина ще зависи от това с каква оферта ще дойдат при мен. Трябва да е нещо различно. Трябва да е с различно отношение, а не съм сигурна, че това ще се случи."

"Писък 6" е в кината от 10 март.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA