Джена Ортега e новата модна икона на поколението Z

IT момичето на Холивуд продължава да привлича всички погледи, докато е на червения килим.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 януари 2023

Джена Ортега ли е следващата модна икона?

Напълно в стила на героинята ѝ от сериала "Wednesday" на Netflix, 20-годишната актриса често се появява в изцяло черни мрачни визии.

Последната поява на Ортега беше на мъжкото ревю за сезон есен/зима 2023 на Saint Laurent в Париж, като за повода Ортега избра готическа черна версия на рокля с качулка. За допълнителна доза сексапил, дизайнът на роклята беше с гол гръб.

Джена Ортега

За аксесоар Джена носеше слоеве масивни гривни в златни и кехлибарени тонове, и чифт лъскави сандали на платформа в черно. Разбира се, типично в стил на YSL, гримът ѝ включваше черна очна линия, кафяви устни и остър, гладък бретон.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА И SAVAGE X FENTY СА ГОТОВИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Друга нейна запомняща се визия видяхме на тазгодишните награди "Златен глобус" - тогава на червения килим тя се появи с разкошна вечерна рокля в пясъчен цвят от Gucci, включваща красив корсет и прозрачни плисирани ръкави с дължина до пода. 

Аксесоарите, дело на Tiffany & Co. - няколко диамантени огърлици и чифт обици с шипове, а финалният щрих - токчета на платформа в метален цвят.

Джена Ортега

Наскоро актрисата разказа, че когато се е явила на прослушване за ролята в "Wednesday”, го е направила чрез видеоразговор. Тя се е появила със сценична кръв, пот от глицерин в косата и огромна рана на лицето, тъй като току-що се е врънала от снимките на филма "X" в Нова Зеландия и e била будна 24 часа.

"Влязох в Zoom и Тим Бъртън се засмя с глас. И аз започнах да се смея. Добре се получи", спомня си самата тя.

Друго, което Ортега споделя за ролята в сериала, е, че е била ужасена, когато разбрала, че ще играе заедно с Кристина Ричи. "Тя е наистина готина. Беше ми приятно да се запозная с нея, но нейното представяне беше безупречно - оказа се още една причина да се притеснявам как ще се справя с ролята."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA