Долф Лундгрен с изненадваща сватба

Актьорът продължава с битката си с рака, която води в последните 8 години.

Ася Иванова 20 юли 2023

Фотография: Profimedia

Долф Лундгрен има повод да почерпи. След тежките разкрития, че екшън звездата се бори с рака в последните 8 години, той се ожени за дългогодишната си приятелка Ема Крокдал.

И явно разликата в годините не е проблем за двойката. Лундгрен е на 65 г., докато неговата половинка е едва на 27. Сега става ясно, че двамата са се оженили преди седмица на гръцкия остров Миконос, където Долф има имот.

"Избрахме да отпразнуваме любовта си, като се оженим във вилата ни в Миконос със семейството и няколко близки приятели. Както с Covid, така и с дългия път на предизвикателни медицински лечения, трябваше много пъти да променяме сватбените си планове", заявява двойката в официалното си изявление. "Почувствахме, че най-накрая е настъпил подходящият момент да отпразнуваме любовта, живота и щастието – в земята на боговете."

И вместо да се отправят сами на меден месец, двойката е предпочела да остане на гръцкия остров, заедно със своите семейства и близки приятели. Там са и дъщерите на актьора - Ида и Грета, които очевидно са в доста добри отношения с новата му жена. Те са засечени да се наслаждават на компанията си по време на разходка из острова, както и на обиколка с яхта. А това само може да го прави щастлив и е видно по усмивката на актьора, която е на лицето му по време на почивката им.

Долф и Ема се срещат за първи път на West Hollywood Equinox и първончално стават приятели, но впоследствие искрата пламва и двамата се влюбват. Долф разбира, че крехката Ема е жената на живота му и й предлага брак. Това се случва през юни 2020 г.

X