Първи кадри на Долф Лундгрен след новината за тежката му болест

Актьорът сподели, че от осем години се бори с рака.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 май 2023

Фотография: Profimedia

Екшън звездата Долф Лундгрен бе видян за първи път, откакто разкри, че се бори с рака от осем години насам.

65-годишната звезда от "Роки IV" беше заснета да пристига във фитнес зала в Лос Анджелис в компанията на годеницата си Ема Крокдал. Броени часове преди това той разкри, че е бил изправен пред една от най-големите битки в кариерата си, след като лекарите са му открили тумор в бъбрека през 2015 г.

долф

Лундгрен разкрива в предаването "В дълбочина с Греъм Бенсинджър", че тежкото му състояние може да е причинено от дългогодишната му употреба на стероиди. Той за първи път говори за случващото се с него и споделя, че е държал това в тайна досега.

През 2015 г. лекарите за първи път откриват и отстраняват злокачествен тумор на бъбрека. През следващите пет години нещата изглеждат наред, но през 2020 г. му откриват още шест тумора. Налага се сериозна терапия, тъй като един от туморите е станал твърде голям, за да бъде отстранен. Още тумори са открити и през есента на 2021 г., когато Лундгрен пристига в Лондон, за да снима продълженията на "Аквамен" и "Непобедимите".

долф

Нещата се оказват много по-лоши, отколкото изглеждат. "Лекарят заговори за всички тези различни тумори извън бъбреците. Започна да казва неща като: "Вероятно трябва да си вземете почивка и да прекарвате повече време със семейството си" и т.н. Попитах го: "Колко време мислиш, че ми остава?" Мисля, че каза две или три години, но по гласа му разбрах, че вероятно смята, че е по-малко", споделя Долф Лундгрен.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA