Първото нещо, което Виктория Бекъм прави след пристигането си в хотел

Виктория Бекъм прекарва доста голяма част от времето си далеч от своето семейство. Как се справя? Разберете от самата нея.

Димитър Андонов 20 декември 2019

Когато пътуваш често и на дълги разстояния, в един или друг момент, часовата разлика си казва своето. Съпругата на Дейвид Бекъм има ритуал, който споделя с всички свои почитатели. "Върнете се към нормалната си рутина възможно най-бързо. Аз настройвам часовника си и всички устройства в часовата зона на дестинацията. Правя го в секундата, в която се кача на самолета, а след това се опитвам да спя и да ям правилно", казва бившата Пош Спайс.

"Любимото ми място по света е навсякъде, където сме шестимата заедно"

Любимото си място по света Виктория описва като "навсякъде, където сме шестимата заедно", изразявайки любовта си към семейството. Когато е на хиляди километри от дома си, г-жа Бекъм споделя, че има един ритуал при настаняването си в хотели, който спазва винаги: "С пристигането си разопаковам веднага. Запалвам малко свещи, за да мога да се чувствам като вкъщи и слагам снимки на Дейвид и децата на нощното шкафче", разказва Виктория, която признава, че продуктът, който винаги носи със себе си по време на път, е "Room Service" на Vilhelm Parfumerie.

X