GRAZIA Gift Guide: Подаръци под 50 лв., в които всеки ще се влюби

Тези празнични предложения не само няма да нарушат финансовия ви баланс, но ще покажат, че наистина ви пука за човека отсреща.

Димитър Андонов 08 декември 2022

Скоро предстои да направите Secret Santa размяната в офиса и със сигурност не смятате да похарчите 120 лева за колежката от другата стая, чийто вкус ви се струва, да го наречем, особен? Не искате и да инвестирате половин заплата в изненадата за майката на гаджето ви, тъй като не я познавате и сте чували, че връща всеки втори подарък?

Или може би просто искате да спестите $$$, защото инфлацията разказа играта на всички?

Няма спор, празниците са най-хубавото време от годината. Същото, в което цифрите в банковата сметка започват да вървят надолу със скоростта на светлината, просто защото е необходимо да сложите (доста) торбички и кутийки под елхата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛЕДНИТЕ ФИЛМИ, КОИТО ДА НЕ ПРОПУСКАТЕ ТАЗИ ГОДИНА

Днес започваме малко по-далеч и предстои да докажем, че бюджетният шопинг е напълно възможен. Без това да влияе по какъвто и да било начин - нито на качеството, нито на радостта в очите на човека отсреща. Даже напротив.

Скоро ще ви засипем с fancy предложения, изненади за любимия мъж и други готини идеи от първо лице, но стартираме с попадения за всички, които са далеч от вашите nearest and dearest, но с които все пак ще споделите празнични моменти.

Няма да ви съдим, ако поръчате и нещо за себе си. Вече го направихме...

X