Марая Кери подарява коледна ваканция в пентхауса си

Тази година изпълнителката на "All I Want For Christmas Is You" ще направи празниците още по-вълшебни.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 01 декември 2022

Марая Кери отваря вратите на нюйоркския си пентхаус за "върховно ваканционно изживяване".

Поп иконата обединява сили с Booking, за да посрещне двама гости в жилището си и да им подари тридневна празнична фиеста, по време на която те ще получат и списък с нейните любими зимни дейности.

Цената е само $20,19, но желаещите трябва да са бързи, тъй като само първият ще се докосне до бляскавата Коледа на Марая. Резервацията стартира в 00:00 ч. на 14 срещу 15 декември (българско време), а престоят се провежда между 16 и 19 декември.

Приключението включва коктейли, фотосесия за коледна картичка в апартамента на Кери, където е нейната емблематична стая с невероятна гледка към Ню Йорк, плюс три нощувки в The Plaza и билети за концерта ѝ "Merry Christmas to All" на Медисън Скуеър Гардън на 16 декември. Включени са полети и трансфери.

Приключението продължава със шопинг на Saks Fifth Avenue и резервация за вечеря в любимите ресторанти на Марая, включително Nobu и Mr. Chow.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРАЗНИЧНИТЕ DO'S & DONT'S НА МАРАЯ КЕРИ

Щастливата двойка също ще спре на Top of the Rock за частна обиколка с екскурзовод, ще се наслади на изживяване с кънки на лед пред коледната елха на Рокфелер и ще присъства на коледния спектакъл с участието на The Radio City Rockettes.

Преди шоуто ще има обиколка на историческия Roxy Suite, частна обиколка на Radio City Music Hall и лична среща с Rockettes.

Гостите ще получат и подписано копие от новата празнична книга "The Christmas Princess" на суперзвездата.

И тази година "All I Want for Christmas is You" застава по първите места на класациите, а неотдавна Мараия сподели и защо Коледа е толкова важен празник за нея.

"След като някак си излязох от първата си сериозна връзка с Томи Мотола, създадох Коледите, които исках да имам", признава тя, разказвайки за проблемното си детство. "Случиха ми се много лоши неща, когато бях на 12. Но също така имах духа на онзи боец, онова дете, което никога не се предава, въпреки че светът не виждаше моята гледна точка."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA