Празничните DO's & DONT's на Марая Кери

Какъв по-подходящ помощник за празничната организация от Нейно Величество кралицата на Коледа?

27 декември 2023

"Коледа наистина е любимата ми част от годината", казва Марая Кери.

Честно казано, щяхме да се изненадаме, ако мнението ѝ по въпроса е друго, защото категоричната кралица на Коледа е самата тя. "Живея за този период, кара ме да се усмихвам."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАРАЯ КЕРИ Е КРАЛИЦАТА НА КОЛЕДА!

Пред People музикалната суперзвезда разкрива, че традициите в нейния дом рядко се променят, а чувството за любов към празниците всъщност идва от собствената ѝ майка. "Трябва да кажа, че каквито и разногласия да сме имали, определено го наследих от нея. Тя правееше греяно вино, а ексцентричните ѝ приятели пееха коледни песни."

Пълната противоположност на баща ѝ. "Той беше строгият, дисциплинираният, инженерът. Спомням си, че когато посетих дома му една година, видях, че няма елха. Не е за всеки, разбирате ли? Повечето рационални хора ще ви кажат, че не е реалистично."

Точно заради това Марая има немалък списък с правила, които гостите са задължени да спазват.

Първото и най-важно - без сърдити присъстващи. "Мрачните хора не могат да идват." Ако все пак се налага да разделим нейните празничния виждания в две категории, под DO ще попаднат имела, оставянето на мляко и бисквитки за Дядо Коледа и изкуствените коледни елхи. "За съжаление, трябва да се справим с това, защото не искаме да убиваме всички дървета на земята."

Категоричен DON'T са "грозните" коледни пуловери и колкото и невероятно да звучи, поставянето на украса още през октомври. "Само ако сте принудени." 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАРАЯ КЕРИ Е ГОТОВА С ВСИЧКИ ПРАЗНИЧНИ ИЗНЕНАДИ

След като тази година Кери отново разби рекорди с All I Want For Christmas Is You, пусна специално меню, реализира нов празничен сингъл и ни зарадва с поредния спектакъл, сякаш ни остава само да се поздравим с тази песен.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA